Citeste descriere -  Wolverine 2013 – filme online subtitrate

Nr. vizualizari: 1.680 views

The Wolverine – Wolverine (2013) – filme online

Cu acțiunea setată după evenimentele prezentate în X-Men Origins: Wolverine, fără a fi însă o continuare directă, The Wolverine exploreză una dintre cele mai iconice povești din benzile desenate care îl au ca protagonist pe eroul placat cu adamantiu: numărul creat de Chris Claremont și Frank Miller în 1982, când Logan călătorește în Japonia. Fără a avea vreo amintire legată de trecutul său, ajunge în Japonia, unde se îndrăgostește de o femeie care face parte dintr-o familie influentă, dar care este promisă spre căsătorie altui bărbat….

https://i.imgur.com/UACoMkTl.jpgThe Wolverine – Official Trailer (2013) Hugh Jackman [HD]

 

Logan (Hugh Jackman) a devenit un singuratic după moartea lui Jean Grey, trăindu-şi viaţa într-o pădure izolată de la marginea unui micuţ oraş din Yukon. El începe să aibă coşmaruri ce au legătură cu Jean şi amintiri legate de statutul de prizonier de război în Nagasaki, Japonia, în 1945, chiar în ziua când a fost lansată bomba atomică. Eli-a salvat viaţa unui tânăr soldat pe nume Yashida care a eliberat prizonierii atunci când bombardierele se apropiau. La un bar de la periferia oraşului, el se luptă cu vânătorii care au otrăvit ilegal un urs şi pleacă apoi cu Yukio (Rila Fukushima), o tânără femeie japoneză cu abilitatea de-a vedea în viitor şi care l-a tot urmărit.Ea îi spune lui Logan că angajatorul ei, Yashida, şeful unei corporaţii multinaţionale de tehnologie, este soldatul pe care l-a salvat el. Acceptând dorinţa muribundului Yashida (Hal Yamanouchi) de a-şi lua adio de la el, Logan o însoţeşte pe Yukio în Japonia. La casa lui Yashida, Logan face cunoştinţă cu fiul acestuia, Shingen (Hiroyuki Sanada), cu nepoata lui, Mariko (Tao Okamoto), şi cu mutanta Viper (Svetlana Khodchenkova), care pretinde a fi oncologul lui Yashida. Yashida îi oferă lui Logan, a cărui abilitate de-a se vindeca rapid îl face nemuritor, şansa de-a deveni iarăşi un simplu muritor; el a găsit o cale de a-i îndepărta această capacitate lui Logan şi să şi-o însuşească.Logan refuză acest lucru şi la scurtă vreme după aceea Yashida moare. În acea noapte, visul lui Logan în legătură cu Jean se transformă curând în realitate atunci când intervine Viper. La funeraliile lui Yashida, membrii clanului Yakuza atacă şi încearcă s-o răpească pe Mariko. Când Logan intervine pentru a o apăra, el este împuşcat şi nu pare să se mai vindece aşa uşor ca înainte. În cele din urmă, Logan scapă alături de Mariko, datorită şi ajutorului oferit de arcaşul Harada (Will Yun Lee), un prieten din copilărie al lui Mariko.

p>Bazat pe o populară mini-serie de benzi desenate scrisă de Chris Claremont şi Frank Miller, filmul îl arată pe Wolverine, cel mai cunoscut şi iubit personaj din universul X-Men, ajungând în Japonia zilelor noastre. Mediul nefamiliar îl va arunca într-un conflict cu unul dintre cei mai celebri antagonişti ai săi şi-i va schimba viaţa o dată pentru totdeauna. Vulnerabil pentru prima oară în viaţă şi împins la limita forţelor sale fizice şi psihice, Wolverine va trebui să înfrunte nu doar imbatabilul oţel al săbiilor de samurai, ci şi zbuciumul interior provocat de propria imortalitate şi de despărţirea tragică de cei dragi.

Server 1 Server 2

Nr. vizualizări: (1680)