Citeste descriere -  The Last Days on Mars 2013, filme online subtitrate

Categorie film:

Filme 2013, Sci-fi, Thriller
Nr. vizualizari: 1.276 views

https://i.imgur.com/hwmbw25l.jpg      O echipă de opt cercetători ce se află în Baza Tantalus de pe Marte sunt la doar 19 ore distanţă de-a finaliza o misiune ce durează de şase luni şi de acolo merg către o altă staţie spaţială unde îşi vor mai petrece alte şase luni înainte de-a reveni pe Pământ. Omul de ştiinţă Marko (Goran Kostic) are mostre care ar putea dovedi faptul că există viaţă pe planeta roşie. Fără ştiinţa celorlalţi membri ai echipajului, el concepe un plan şiret pentru a mai face o ultimă cercetare împreună cu colegul Harrington către locul unde a descoperit anomalia.

După ce obţine mostre de sol ce conţin agenţi biologici, el este pe cale de-a se întoarce la vehiculul care-i transporta însă este absorbit de o crăpătură în sol. Câţiva membri ai echipajului ajung la faţa locului şi, chiar dacă îl consideră mort pe Marko, doresc să exploreze acel crater care s-a creat şi vor să recupereze cadavrul colegului lor. Una dintre membrele echipajului, Dalby (Yusra Warsama) rămâne acolo, însă dispare înainte ca restul colegilor să se întoarcă la crater cu echipamentul adecvat expediţiei. În frunte cu Brunel (Elias Koteas) şi Vincent Campbell (Liev Schrieber), echipajul explorează craterul şi descoperă o anumită formă de viaţă care pare să trăiască şi să se dezvolte acolo.

Între timp, Dalby şi Marko îşi fac din nou apariţia la baza principală, însă au suferit nişte mutaţii cu agenţi biologici Marţieni care le-au sporit semnificativ viteza, agresivitatea şi acum se comportă precum nişte zombii cu pielea neagră, fără vreo urmă din personalitatea lor normală. Aceştia îi atacă pe ceilalţi membri ai echipajului şi îl ucid pe astronautul Harrington. Între mutanţii Marţieni şi astronauţii umani se poartă ulterior o bătălie de supravieţuire şi li se pune la grea încercare loialitatea şi modul în care se comportă atunci când se află în situaţii de viaţă şi de moarte.

      Povestea începe în ultima zi din prima misiune cu echipaj uman pe Marte, echipaj ce descoperă elemente fosilizate ale vieţii bacteriene. Dar expediţia lor neautorizată duce la un dezastru atunci când unul dintre membrii echipajului cade într-o prăpastie şi toată lumea îşi dă seama că forma de viaţă pe care au descoperit-o ar putea fi cu totul altceva. În timp ce grupul începe să se destrame şi un pericol teribil îi pândeşte, singura lor speranţă este iminenta sosire a navei Aurora.

The Last Days on Mars – (2013)
IMDB:6.0/10 din 2135 voturi
Gen:SF, Suspans
Durata:98 minute
Regia:Ruairi Robinson
Actori:Goran Kostic, Elias Koteas, Liev Schreiber, Olivia Williams, Johnny Harris

Server 1

Server 2

Nr. vizualizări: (1276)