Citeste descriere -  Predestination 2014, film online subtitrat Romana

Categorie film:

Filme 2014, Sci-fi, Thriller
Nr. vizualizari: 8.947 views

Predestination 2014 (Luptând cu destinul), film online HD subtitrat în Română

Filmul începe cu un agent temporal (Ethan Hawke) încercând să prindă un cunoscut terorist care plănuieşte să arunce în aer o clădire unde îşi pierd viaţa sute de oameni. Agentul reuşeşte să pună mâna pe bombă şi s-o detoneze într-un dispozitiv, dar nu apucă să închidă complet dispozitivul şi explozia îl afectează foarte tare, desfigurându-l. Teroristul reuşeşte sa scape şi agentul temporal se întoarce în prezentul lui (în viitor) folosind o maşină a timpului portabilă cu ajutorul unei persoane necunoscute. Întorcându-se în timpul lui, 1985, agentul se trezeşte că a fost supus unei operaţii estetice pentru a i se salva viaţa.

Predestination International TRAILER 1 (2014) – Ethan Hawke Sci-Fi Thriller HD


În acest timp aflăm faptul că agentul lucrează pentru o organizaţie misterioasă cunoscută drept Biroul Temporal care trimite agenţi înapoi în timp ca să prevină evenimentele majore care curmă foarte multe vieţi. Acel terorist pe care îl tot urmăreşte el şi care reuşeşte mereu să-l evite a comis un atentat în New York, în anul 1975, care a curmat vieţile a nu mai puţin de 11 mii de oameni. De îndată ce agentul se vindecă, lui i se cere să se aventureze într-o ultimă misiune înainte de-a fi lăsat la vatră.

Agentul acceptă misiunea şi foloseşte coordonatele pentru a călători înapoi în anii ’70 şi lucrează ca barman în New York. El pare că aşteaptă ca o anumită persoană să intre în bar şi începe să discute cu ea. Acest client este un bărbat pe care-l cunoaştem sub pseudonimul de „Mama necăsătorită”, deoarece are o rubrică în ziar unde scrie folosind acest pseudonim. Cei doi încep să discute amical şi apoi pun pariu pe o sticlă de băutură că îi poate spune o poveste care să-l şocheze sau surprindă pe barman.

Predestionation este povestea vieţii unui Agent Temporal trimis într-o serie complicată de călătorii în timp, a căror menire este să continue activitatea sa de apărător al legii în eternitate. Acum, la ultima misiune, agentul trebuie să urmărească pe delincventul care i-a scăpat mereu de-a lungul călătoriilor în timp.

Urmăreşte online filmul Predestination 2014 (Luptând cu destinul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

The life of a time-traveling Temporal Agent. On his final assignment, he must pursue the one criminal that has eluded him throughout time.

Directors: Michael Spierig (as The Spierig Brothers) , Peter Spierig (as The Spierig Brothers)
Writers: Michael Spierig, Peter Spierig, 1 more credit »
Stars: Ethan Hawke, Sarah Snook, Noah Taylor | See full cast and crew »

 

Nr. vizualizări: (8947)