Citeste descriere -  The Martian Online Subtitrat – Marţianul 2015

Categorie film:

Actiune, Aventura, Filme 2015, Sci-fi
Nr. vizualizari: 502 views

Marţianul 2015

the martian 2015

martianul 2015

In timpul unei misiuni pe Marte, o furtuna de praf face ravagii, astronautii fiind nevoiti sa se intoarca la aeronava si sa paraseasca planeta de urgenta. Sunt nevoiti sa plece fara unul din coechipieri, Mark Watney, crezandu-l mort, luat pe sus de rafalele violente.

Insa acesta din urma se trezeste cateva ore mai tarziu, ranit insa in viata. Botanistul refuza sa renunte la lupta. Isi foloseste competentele pentru a creste cartofi si pentru a-i contacta pe cei de la NASA. Pentru a ajunge inapoi pe Pamant va fi nevoit sa dea dovada de curaj si ingeniozitate daca isi doreste ca intr-o zi sa ii revada pe cei dragi lui.

      Vizionati aici filmul de actiun sf The Martian online, la o calitate video HD, tradus integral in romana.

      In timpul unei misiuni pe Marte, din cauza unei furtuni, astronautul este considerat mort, si parasit de catre colegii lui pe aceasta planeta straina.

      Vedeti in acest film cum reuseste el sa supravietuiasca pe alta planeta, fara a avea prea multe provizii, si daca vor mai reusii colegii lui sa-l readuca pe Pamant.

      The Martian | Trailer [HD]


Renumitul regizor Ridley Scott revine din nou cu noul film de aventura si sf “The Martian 2015” bazat pe romanul The Martian (Weir novel) din 2011 scris de autorul american Andy Weir, adaptat după un scenariu de Drew Goddard in rolurile principale interpretate de actorii Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig , Jeff Daniels, Michael Peña, Kate Mara, Sean Bean, Sebastian Stan, Aksel Hennie.
In timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (interptrat de actorul Matt Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice. Însă Mark Watney supravieţuieşte urgiei şi descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă. Cu provizii insuficiente, este nevoit să-şi folosească la maxim ingeniozitatea, inteligenţa şi forţa interioară pentru a râmâne în viaţă şi a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ. La milioane de mile distanţă, NASA şi echipa internaţională de oameni de ştiinţă caută neîncetat soluţia prin care să îl aducă pe ‘marţian’ acasă, în vreme ce colegii săi de echipă pun şi ei la cale o misiune îndrăzneaţă, dacă nu imposibilă, de salvare. Pe măsură ce aceste poveşti, mostre incredibile de curaj, se desfăşoară, voci din lumea întreagă se unesc pentru a încuraja revenirea acasă, în siguranţă, a lui Watney.


The Martian online subtitrat in romana

The Martian (2015)

PG-13 | | Adventure, Drama, Sci-Fi | 2 October 2015 (Romania)

Director:Ridley Scott

Writers:Drew Goddard (screenplay), Andy Weir (book)

Stars:Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig

Nr. vizualizări: (502)