Citeste descriere -  Left Behind 2014, filme online HD subtitrat Romana

Nr. vizualizari: 6.003 views

 

Left Behind 2014, film online HD subtitrat în Română

Chloe Steele (Cassi Thomson) a plecat de la facultate pentru a-i face o surpriză tatălui ei pilot, Rayford Steele (Nicolas Cage), de ziua acestuia. Mama ei, Irene Steele (Lea Thompson), o sună pentru a o informa că tatăl ei nu va putea ajunge la petrecere. În timp ce se află la aerport pentru a-l aştepta, Chloe se întâlneşte cu reporterul de investigaţii Cameron Williams (Chad Michael Murray). Rayford apare şi se scuză că nu poate participa la petrecerea de ziua lui, insistând că a primit în ultima clipă misiunea de-a pilota un avion spre Londra. De asemenea, el o asigură pe Chloe că lucrurile dintre el şi mama ei, care a devenit o creştină activă, spre dezgustul fetei, sunt în ordine.

Cu toate acestea, Chloe suspectează că nu e chiar aşa cum spune el, deoarece l-a văzut flirtând cu însoţitoarea de zbor Hattie Durham (Nicky Whelan) şi că şi-a scos verigheta de pe deget. În cele din urmă, Chloe se duce cu fratele ei la mall unde. În timp ce se plimbă pe acolo, fratele ei dispare brusc şi lasă în urmă doar hainele. Chloe este şocată de acest lucru şi observă că acelaşi incident straniu s-a petrecut cu mult mai multă lume de acolo.

La scurtă vreme după aceea, haosul izbucneşte şi oamenii rămaşi prin mall încep să jefuiască magazinele. O maşină fără şofer la bord pătrunde prin geamurile mall-ului şi un avion tot fără plilot se prăbuşeşte în parcare. Chloe vede la televizor ştiri cum că mulţi copii şi adulţi au dispărut fără urmă, iar panica pune stăpânire pe întreaga planetă. În avionul lui Rayford se petrece acelaşi eveniment straniu şi mulţi pasageri dispar ca şi cum s-ar fi teleportat, lăsând doar hainele în urmă, iar el trebuie să aducă la sol avionul cu cei rămaşi la bord în siguranţă.

Urmăreşte online filmul Left Behind 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 

Ajunsa acasa sa petreaca cateva zile impreuna cu familia ei,Chole afla ca tatal ei Ray, mu poate sa vina si el din cauza serviciului, el fiind pilot de avioane.Suparata, Chole se duce la mama ei si la fratelei mai mic.Dar ceva ciudat incepe sa se petreaca.Oamenii incep sa dispara ramanand in urma lor doar hainele de pe ei.Acest fenomen a luat amploare intamplandu-se in toata lumea.Chiar si in avionul pe care il piloteaza Ray se intampla asta.El se grabeste sa ii duca pe toti supravietuitorii intr-un loc sigur.
Urmareste online filmul Left Behind 2014 filme online subtitrat – Lasati In Urma, cu subtitrare in limba romana si calitate HD.

 

Film online Left Behind 2014 – Lasaţi în urmă. Cursa 747 se află în zbor spre Londra când, fără nici un fel de avertisment, pasagerii încep să dispară în mod misterios de pe locurile lor. Teroarea şi haosul se răspândesc nu doar printre cei din avion, ci peste tot în lume, căci evenimente neobişnuite se petrec peste tot. Pentru cei care au rămas în viaţă, a început Apocalipsa!

 

Left Behind 2014 Lasati in urma film online subtitrat in Romana.

Cursa 747 se află în zbor spre Londra când, fără nici un fel de avertisment, pasagerii încep să dispară în mod misterios de pe locurile lor. Teroarea şi haosul se răspândesc nu doar printre cei din avion, ci peste tot în lume, căci evenimente neobişnuite se petrec peste tot. Pentru cei care au rămas în viaţă, a început Apocalipsa!

Left Behind 2014 Lasati in urma – filme online subtitrate RO.

Server: 1

 

Server: 2

Server: 3

Server: 4

 

Nota IMDb: 3,3

Calitate Film: DVDRip

Trailer:

Nr. vizualizări: (6003)