Citeste descriere -  Labirintul: Evadarea 2014, Film online subtitrat romaneste

Categorie film:

Actiune, Filme 2014, Mister, Sci-fi
Nr. vizualizari: 2.165 views

The Maze Runner (2014). Labirintul: Evadarea

Thomas se trezeşte într-un lift care urcă încet. Când liftul se opreşte şi uşile se deschid, ajunge în mijlocul unei colonii de băieţi care îl întâmpină în Luminiş – un vast spaţiu deschis înconjurat de ziduri uriaşe de beton. Mintea lui Thomas este pustie. Nu ştie unde este şi de unde a venit; nu îşi aminteşte cine sunt părinţii lui, ce trecut a avut sau măcar cum se numeşte.
Thomas şi ceilalţi nu ştiu cum sau de ce au ajuns în Luminiş. Ştiu doar că în fiecare dimineaţă se deschid uriaşele uşi de beton care dau spre Labirint. Uşile se închid în fiecare seară, la apusul soarelui. La fiecare 30 de zile, liftul aduce un nou băiat. Comportamentul Labirintului fiind previzibil, sosirea lui Thomas era aşteptată. Dar, cu mai puţin de o săptămână după aceea, se produce un eveniment neaşteptat: uşile liftului se deschid din nou, scoţând-o la iveală pe Teresa, prima fată care ajunge în Luminiş.

 

The Maze Runner | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX


Thomas află că fiecare locuitor al Luminişului are un rol de jucat, de la grădinărit şi construcţii la calitatea de alergător de elită care cartografiază zidurile Labirintului ce îi ţine captivi, ziduri care îşi schimbă configuraţia în fiecare noapte. Alergătorii Labirintului se luptă cu timpul, încercând să acopere o suprafaţă cât mai mare până la sfârşitul zilei, când Labirintul se încuie, iar pe coridoarele structurii de beton încep să dea târcoale ucigătorii Grievers, entităţi biomecanice.

Chiar şi ca nou-venit, Thomas are o senzaţie neliniştitoare de familiaritate cu Luminişul şi cu Labirintul. Ceva zăvorât în amintirile lui ar putea fi cheia care să rezolve misterele Labirintului şi poate chiar pe ale lumii de dincolo de acesta.

 

Dupa ce se trazeste in ascensor ,Thomas(Dylan O’Brien),tot ce poate sa isi aminteasca e doar numele lui din cauza ca memoria i-a fost stearsa.Atunci cand usile ascensorului se deschid,realizeaza ca nu e singur ,ca e insotit de mai multi tineri copii care il primesc intr-un ritual pe care ei il numesc Glade -o incapere mare ,spatioasa cu pereti imensi de roca.Nimeni din cei prezenti nu pot sa isi aduca aminte cum de sunt acolo,ci doar cum usile de roca ale labirintului se deschid in zori si se inchid cand da intunericul.Acest proces se repeta la 30 de zile,alt tanar fiind adus in labirint cu ascensorul,ceea ce da de inteles ca Thomas era asteptat.Procesul ia o intorsatura radicala,deoarece a doua zi ascensorul aduce unica si singura fata din Glade care aduce un mesaj din care reiese ca Thomas este mult mai interesant decat poate el sa isi dea seama.Singura lor scapare din acel labirint este Thomas,cu conditia ca el sa isi poata aminti misterele intunecate din mintea lui.

Thomas is deposited in a community of boys after his memory is erased, soon learning they’re all trapped in a maze that will require him to join forces with fellow „runners” for a shot at escape.

Nr. vizualizări: (2165)