Citeste descriere -  Interstellar 2014 , Calatorind prin univers – filme online subtitrate

Categorie film:

Actiune, Aventura, Filme 2014, Sci-fi
Nr. vizualizari: 37.721 views

Interstellar – Călătorind prin univers 2014 – Film Online

 

Protagonişti sunt Anne Hathaway şi Matthew McConaughey, membri ai unei echipe de exploratori porniţi într-o cutezătoare aventură odată cu descoperirea unui tunel al timpului, ce ar putea fi răspunsul la întrebările omenirii legate de deplasarea în spaţiu şi cucerirea imenselor distanţe ale unei călătorii interstelare.

 

În sfârşit ne clătim ochii cu un SF reuşit. Dacă anul trecut am scăpat cu “Gravity” ce ne-a oferit doar nişte efecte spectaculoase şi o privire în viaţa de astronaut mai bună decât în orice documentar ori imaginaţie, anul acesta urmează aş zice eu continuarea acestui film. De ce zic eu aşa? Veţi vedea.

Povestea pe scurt este legată de nişte exploratori spaţiali ce vor folosi o gaură de vierme nou descoperită pentru a depăşi limitarea umană de a călători şi a acoperi o distanţă vastă interstelară.Off, vechea şi enigmatică gaură neagră ce e atât de des folosită de lumea ştiinţei în ziua de azi ca cine ştie ce descoperire miracol. Cercetaţi bă cancerul nerozilor.

Interstellar – Trailer – IN CINEMAS NOW – Official Warner Bros. UK

Trailer Official

Dacă până acum s-a explorat spaţiul, se învârteau de două ori în jurul Pământului şi gata, acum băieţii îşi vor propune să exploreze planete şi lumi cu o tehnologie ceva puţin dar doar cu puţin mai avansată decât a noastră (dacă ignori jucăria robot din Minecraft, tehnologia e cam la fel), altfel cam într-o generaţie toată viaţă de pe Pământ o să o belească.

Filmul ăsta are ce i-a lipsit lu’ “Gravity”. Poveste frate. Acţiune. Şi nu-l omoară pe George Clooney săracu, căruia îi urăm anul ăsta casă de piatră … să fie la el acolo. Astfel Matthew McConaughey, mentorul lui Leonardo DiCaprio în “Lupul de pe Wall Street” ce îl învăţa să fredoneze cu pumnul în piept, va juca în rol principal, asistat de unicul Michael Caine şi Anne Hathaway, din “The Devil wears Prada”.

Acesta e posibil filmul ce va concura cu Hobitul anul ăsta, cel puţin la categoria de interes.

Interstellar 2014 – Interstellar: Călătorind prin univers online subtitrat in romana

 

În viitorul apropiat, Pamantul a fost devastata de secetă și foamete, provocând un deficit în alimente și schimbări extreme de clima. Când omenirea este pe cale de dispariție, un rip misterios în continuumul spațiu-timp este descoperit, oferind omenirii posibilitatea de a extinde durata de viata a acestora. Un grup de exploratori trebuie să călătorească dincolo de sistemul nostru solar în căutarea unei planete care pot sustine viata.Cu toate acestea, prin gaura de vierme, o oră este echivalentul a șapte ani în urmă pe Pământ, astfel încât misiunea nu va funcționa dacă oamenii de pe Pământ au murit in momentul in care se scoate. Și Coop, pilotul de rezistenta, trebuie să decidă între a vedea din nou copiii săi și viitorul rasei umane.

Când o gaură de vierme (care ipotetic pot conecta regiuni foarte îndepărtate ale spațiu-timp) este nou descoperite, o echipă de exploratori și oameni de știință se angajeze într-o călătorie prin ea transcende limitările anterioare pe călătorie uman în spațiu. The Hollywood Reporter a spus, în plus față de sinopsisul oficial, „Terenul este considerat a implica călătorie în timp și dimensiuni alternative, dar alte detalii sunt ținute în secret.” Urmareste online filmul Interstellar (2014) subtitrat gratis in limba romana.

Nr. vizualizări: (37721)