Citeste descriere -  Guardians of the Galaxy 2014 (Gardienii Galaxiei), film online subtitrat în Română

Nr. vizualizari: 5.425 views

Dupa moartea mamei sale, Peter Quill este rapit si dus pe o nava extraterestra. Dupa mai bine de doua decenii, Peter devine un aventurier al spatiului cunoscut sub numele de Star-Lord. Intrand in posesia unui glob misterios, Peter descopera ca si nemilosul Ronan e hotarat sa-l aiba pentru a distruge planeta Xandar si, foarte probabil, intreaga galaxie. Pentru a zadarnici planul apocaliptic al lui Ronan, Peter se aliaza unei echipe de proscrisi ca si el: ratonul Rocket, un vrajitor in ale mecanicii, amicul sau Groot, o creatura ce aduce cu un copac, frumoasa Gamora si masivul Drax, insetat de razbunare.

Studiourile Marvel lansează o echipă nouă, Gardienii galaxiei! Aceasta lărgeşte universul Marvel până în adâncurile cosmosului, unde aventurierul Peter Quill se trezeşte ţinta unei periculoase urmăriri după ce fură un glob cu puteri misterioase. Încercarea de a dejuca planurile lui Ronan, un villain ce ameninţă soarta întregului univers, îl face pe Peter să formeze o echipă cu invincibilul Drax Distrugătorul, cu mortala Gamora, cu Groot, un umanoid cu formă de copac, şi cu ratonul Rocket. Dar când Peter descoperă adevărata putere a globului şi posibila ameninţare pe care acesta o reprezintă la adresa galaxiei este clar că urmează o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru a salva lumea aşa cum o ştim

 

 

Guardians of the Galaxy 2014 (Gardienii Galaxiei), film online subtitrat în Română
În anul 1988, după ce mama lui a murit, copilul Peter Quill este răpit de pe Pământ de către Ravagers, un grup de piraţi spaţiali condus de Yondu. Douăzeci şi şase de ani mai târziu, pe planeta Morag, Quill (Chris Pratt) fură o sferă şi este descoperit de Korath (Djimon Hounsou), un subordonat al fanaticului Kree, Ronan (Lee Pace). Chiar dacă el reuşeşte să fugă cu sfera în posesie, Yondu (Michael Rooker) află despre această hoţie şi pune pe capul lui o recompensă în timp ce Ronan o trimite pe asasina Gamora (Zoe Saldana) să recupereze acea sferă. Atunci când Quill încearcă să vândă acea sferă pe Xandar, acolo unde acţionează Nova Corps, Gamora reuşeşte să-l prădeze.

În bătălia care se porneşte se implică şi alţi doi vânători de recompense: ratonul modificat genetic pe nume Rocket (voce Bradley Cooper) şi un umanoid înalt ce se aseamănă cu un copac, Groot (voce Vin Diesel). Forţele Nova Corps sosesc la faţa locului şi îi arestează pe toţi, trimiţându-i la închisoarea Kyln. Acolo, un deţinut puternic, Drax (Dave Bautista), încearcă s-o ucidă pe Gamora pentru că este asociată cu Ronan, individul care i-a ucis întreaga familie. Quill îl calmează şi îl convinge să renunţe la idee spunându-i că ea îl poate conduce spre Ronan şi va putea să se răzbune pe el.

Gamora mărturiseşte faptul că l-a trădat pe Ronan deoarece nu doreşte să-i permită să folosească puterea acelei sfere care este capabilă să distrugă orice planetă, inclusiv Xandar. Aflând că Gamora are un cumpărător pentru sferă, Rocket, Quill, Groot şi Gamora lucrează împreună pentru a evada din Kyln. În altă parte, Ronan se întâlneşte cu titanul Thanos pentru a discuta despre trădarea Gamorei şi pierderea acelei sfere.
GARDIENII GALAXIEI (2014) – Trailer comentat


A group of space criminals must work together to stop the fanatical villain Ronan the Accuser from destroying the galaxy.

Nr. vizualizări: (5425)