Citeste descriere -  Extraterestrul Echo 2014, Film online subtitrat

Categorie film:

Aventura, Familie, Filme 2014, Sci-fi
Nr. vizualizari: 1.902 views

Earth to Echo (2014) – Extraterestrul Echo, subtitrat roamneste

    Tuck, Munch si Alex sunt cei mai buni prieteni din lume. Insa, constructia unei autostrazi care ar urma sa treaca prin cartierul lor le obliga familiile sa se mute. Drept urmare, prietenia dintre ei este amenintata. Cu cateva zile inainte de plecare, grupul descopera o serie de mesaje ciudate criptate, pe telefoanele lor inteligente. Convinsi de faptul ca ceva ciudat se intampla, cei trei prieteni decid sa investigheze acest caz. Ceea ce descopera este de-a dreptul socant: un extraterestru, esuat pe Pamant, se ascunde si este cautat in mod intens de Guvern.
    Viata de zi cu zi a locuitorilor unei periferii din Nevada nu mai este aceeasi de cand au aflat ca vor fi nevoiti sa se mute din cauza construirii unei noi autostrazi. Pentru a imortaliza ultimele lor zile impreuna, Tuck isi filmeaza prietenii, pe Alex si pe Munch. Cand telefoanele lor incep sa primeasca mesaje ciudate, cei trei baieti descopera ca sursa problemei provine de la un desert din apropiere. Vizitand acest loc auster, baietii il gasesc pe Echo, o entitate extraterestra, care este in cautarea navei sale spatiale si decid sa ii sara in ajutor.

EARTH TO ECHO Trailer [HD 1080p]


Tuck, Munch şi Alex sunt trei prieteni inseparabili ale căror vieţi sunt pe cale să se schimbe. Suburbia din Las Vegas în care locuiesc, Mulberry Woods, este distrusă proiectul construirii unei autostrăzi care le obligă familiile să se mute. Ei se plâng că acest lucru înseamnă sfârşitul relaţiei lor de prietenie, deoarece familiile lor se vor muta în colţuri diferite ale ţării. În timpul ultimei lor săptămâni împreună, telefonul lui Alex începe să prezinte semnale electronice ciudate. La un moment dat, oamenii de la firma de construcţii vi să le ofere telefoane noi, cerându-şi scuze pentru aparentele şocuri electrice care au cauzat acele semnale, dar băieţii şi le ascund pe ale lor.

Munch descoperă că imaginea de pe telefonul său arată la fel precum un deşert de la 30 de kilometri depărtare. În timp ce se află la şcoală, ei plănuiesc să le spună părinţilor că vor dormi acasă la unul dintre ei şi să se ducă apoi cu bicicletele pentru a descoperi spre ce conduce acea imagine. În acea noapte, Tuck şi Alex se duc să-l ia pe extrem de agitatul Munch care începe să aibă îndoieli cu privire la această aventură a lor şi parcă n-ar mai vrea să meargă cu ei.

După o perioadă de parlamentări, cei doi reuşesc să-l convingă să-i însoţească în această aventură, spunându-i că va fi ultima lor noapte pe care o vor petrece împreună înainte de a pleca către alte oraşe cât de curând. Ei încalecă pe biciclete şi se îndreaptă spre deşert unde fac o descoperire mai mult decât uluitoare şi care le depăşeşte cu mult imaginaţia: un mic robot extraterestru tare prietenos care a rămas izolat pe Pământ. El are nevoie de ajutor să-şi reconstruiască nava spaţială, iar cei trei prieteni încearcă să-l ajute să facă asta. Ei îl numesc pe roboţel drept „Echo”.

Un grup de prieteni investighează o serie de mesaje bizare pe care le primesc după ce un proiect de construcție începe în vecinătatea lor.

 

SERVER 2

 

After receiving a bizarre series of encrypted messages, a group of kids embark on an adventure with an alien who needs their help.

Director:Dave Green

Writers:Henry Gayden (screenplay), Henry Gayden (story)

Stars:Teo Halm, Astro, Reese Hartwig

Nr. vizualizări: (1902)