Citeste descriere -  Battle of the Damned – Războiul Damnaților 2013, Film Online Subtitrat in Romana

Categorie film:

Actiune, Aventura, Filme 2013, Sci-fi
Nr. vizualizari: 2.458 views

Battle of the Damned (2013), Războiul Damnaților

6VOUPHQ Battle of the Damned – Războiul Damnaților 2013, Film Online Subtitrat in Romana

În urma unei epidemii virale mortale, soldatul privat Max Gatling conduce o bandă de supraviețuitori și roboți utilitari împotiva unei armate de infectați (zombi) ai virusului, angajat fiind de a salva fiica unui reprezentant major al ..declinului.

Este un super Film de Actiune care nu trebuie ratat, inca din primele minute o sa va acapareze cu Aventurile nesfarsite …În urma unei epidemii virale mortale, privat militar soldat Max Gatling conduce o mână de supraviețuitori și o bandă drojdia societății de roboți împotriva unei armate a infectat. Undeva în Asia de SE un virus contagios scapă de la un centru de cercetare într-un oraș populate. Există o blocadă militară. Nimeni nu are voie în sau în afara, infectate sau nu. Deci, o Mitt Romney uite-o, ca angajeaza majore Max Gatlin (Dolph Lungren) a pelviana blocadei și curajos zombie pentru a obține fiica lui.O secundă mai târziu, vom vedea Max și echipajul său în oraș afectat îmbrăcat în haine care ar face orice pasionat de motociclist sport mândru. Zombie sunt răpitori, rapid, și feroce. Ca poate v-ar fi dacă ați ajuns la mancarea preferata fast ia-out restaurant de 5 minute înainte de închidere. Potrivit unui tip de film care a lucrat intr-un laborator, înainte de izbucnirea, acestea nu sunt foarte zombi („infecție invadeaza creierul si omoara funcțiile corticale superioare”). Cred că aceasta este zona mai evoluat din creier responsabile de istețime și politețe (gândire mai mare, de conștientizare cognitive). – Ergo, cei carne nebun mănâncă oameni care rulează în jurul în haine plin de șobolani sunt doar prost și nepoliticos. NU strigoi la toate. Poate are dreptate, deoarece în acest film te poate ucide aceste zombi faux de junghi, aspră, și le-tir oriunde.
Durata Film:88 minute

Intr-un viitor apocaliptic, in Singapore, un patogen foarte contagios scapa dintr-un centru de cercetare, in urma unui incident imprevizibil. Infectia se raspandeste rapid, transformand majoritatea locuitorilor in zombie. Orasul este in carantina si o blocada militara inconjoara orasul. Nimeni n-are voie sa intre sau sa iasa, incluzandu-i si pe cei care nu sunt afectati. Max Gatling este un mambru de elita Delta Force si primeste o misiune foarte periculoasa, mai exact sa ajunga la fiica superiorului sau care este de dupa blocajul militar, in orasul devastat si sa o scoata intreaga si nevatamata. Max reuseste sa se infiltreze in oras si impreuna cu un grup de supravietuitori pornesc in cautarea fetei.

Battle Of The Damned Official Red Band Trailer 1 (2013) – Sci-Fi Action Movie HD

 Following a deadly viral outbreak, private military soldier Max Gatling leads a handful of survivors and a ragtag band of robots against an army of the infected.

Director: Christopher Hatton
Writer: Christopher Hatton
Stars:  Dolph Lundgren, Melanie Zanetti, Matt Doran

 

Nr. vizualizări: (2458)