Citeste descriere -  Ant-man, Omul furnica. HD Subtitrat in romaneste (2015)

Nr. vizualizari: 502 views

Ant-Man (Omul-Furnica) este un film de actiune-aventura si sf 2015 produs de Marvel Studios si distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures in regia lui Peyton Reed dupa un sceanriu de Edgar Wright, Joe Cornish, Adam McKay si Paul Rudd in rolurile principale cu Paul Rudd, Michael Douglas si Corey Stoll.
Scott Lang (Paul Rudd) este un hot foarte priceput, dar datorita trecutului sau de infractor, are o viata ce pare sa mearga din ce in ce mai rau. Asta pana cand i se ofera o a doua sansa din partea lui Hank Pym (Michael Douglas), conditia fiind ca Scott sa ii ia locul drept super-eroul, Ant-Man. Dar cum o sa devina un super-erou? Costumul lui Ant-Man foloseste o tehnologie creata chiar de Pym, ce ii permite utilizatorului sa se micsoreze pana la dimensiunile unei furnici. De ce este nevoie de Ant-Man? Pentru ca un alt om de stiinta, Darren Cross (Corey Stoll) a reusit sa recreeze costumul si sa il vanda ca arma de razboi, ceea ce ar rezulta practic intr-un fel de sfarsit al lumii…

Scott Lang este un om cu o putere iesita din comun: acesta isi poate micsora volumul si isi poate creste considerabil puterea, fiind un escroc de renume. Acesta nu are ce sa faca atunci cand mentorul sau, Hank, are mare nevoie de ajutorul sau pentru a tine sub protective secretul ce se afla de cealalta parte a costumului Ant-Man.
Urmareste filmul online Ant-Man 2015 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana.

 

Armed with a super-suit with the astonishing ability to shrink in scale but increase in strength, cat burglar Scott Lang must embrace his inner hero and help his mentor, Dr. Hank Pym, plan and pull off a heist that will save the world.

Director:Peyton Reed
Writers:Edgar Wright (screenplay), Joe Cornish (screenplay)
Stars:Paul Rudd, Michael Douglas, Corey Stoll

 

Nr. vizualizări: (502)