Citeste descriere -  AMERICAN HERO 2015. online subtitrat romaneste

Categorie film:

Actiune, Comedie, Filme 2015, Sci-fi
Nr. vizualizari: 644 views


Melvin
a implint 40 de ani si inca locuieste impreuna cu mama sa. Refuza sa se aturizeze, o tine din petrecere in petrecere, este pasionat de femei si droguri. Asta pana in ziua in care realizeaza ca singura modalitate de a-si revedea fiul, pe care justitia nu il lasa sa il viziteze, este sa isi accepte destinul si sa isi exploateze super puterile cu care a fost harazit pentru a lupta impotriva infractionalitatii. Insa, intr-o lume care nu intelege nici situatia sa, nici de unde are asemenea super puteri, este destul de greu sa fii acceptat. Tocmai aceste super puteri i-ar putea aduce lui Melvin pierzania asistat de prietenul sau in scaun cu rotile Lucille, Melvin face tot ce ii sta in putere sa il revada pe Rex, fiul sau.

 

American Hero online subtitrat in romana este un film sf, care il urmareste pe Melvin (Stephen Dorff), un super-erou reticent, care trăiește doar pentru crima, femei și droguri – până când își dă seama că singura cale de al vedea vreodată pe fiul său înstrăinat este aceia de a merge direct să îndeplinească potențialul său ca un luptator in potriva criminalilor.

 

Pentru cei care au vrut să vadă Sofia Coppola ” Somewhere „, din cauza Stephen Dorff , dar au fost obosiți de ADN-ul sau de polarizare , artistic , aici este ” Cronica ” sau ” Hancock ” versiune de acest film cu o singură diferență cheie . Proiectul Coppola a lucrat cu carisma hățișurile Dorff prin prezentarea fostul fixare Hollywood ca cineva care vine în jos pentru a anonim Los Angeles de la înălțimile egoiste ale firmamentului . Scenaristul / regizorul Nick Love „American Hero ” abia devine o sutime de care kilometraj prin tratarea Dorff ca underdog simplu , cu toate acestea ca cineva care decide de 40 de minute în film a utiliza busking magia truc telekinezie lui pentru totdeauna . Există întotdeauna o calitate outsider convingătoare la Dorff , un student de prezența neutru , întotdeauna ușor – meta ( din care Nicolas Cage este maestru ) . „American Hero ” este un moment neplăcut star rock , cu imagini ale Americana care au fost aparent pierdute în traducere de un director britanic outsider .


Dorff joacă Melvin, un chiulangiu New Orleans si tata frânt de oboseală, care petrece mult timp de băut lui, petreceri-practic nu face nimic. Dar, în această lume, el este eroul nostru, încercând să se trage împreună, astfel încât el poate vedea pe fiul său înstrăinat Rex din nou, după fosta lui soție a avut Curții să custodia ei complet. Asistat de prietenul lui legat de scaunul cu rotile Lucille (Eddie Griffin, jucând un sassy, ​​amice clonțos aparent concepute pentru a îndeplini stereotipurilor), Melvin încearcă să curat, dar, în ciuda bunelor vibes de apusuri de soare Nola sau rularea în sus și în jos pe culoarele dintre banci de un Biserica Evanghelică, în cele din urmă bumeranguri înapoi. Oh, și Melvin poate controla lucruri cu mintea, așa cum face el într-o mască sporadic pentru publicul strada (cu excitarea artificială ajutorul amicul lui Lyle, jucat de Luis Da Silva Jr.) și, uneori, pentru a lua bani de la imbecilă escroci magazin comoditate și alții. După petreceri prea tare (AKA un stop cardiac) aproape îl omoară pe jumătate în „American Hero”, Melvin alege să utilizeze, probabil, abilitățile sale pentru a ajuta comunitatea, care este direct să fie lezată de traficanți de droguri trafic de la copii.

Un spectacol Dorff în primul rând, „American Hero” este mult prea casual cu Melvin lui caracter arc, și recursul de abilitati supraomenesti. Dragostea nu doar le minimalizeze de un casual dezvăluie, dar o face mai mult de un gând ulterior superficial-the ritmul uciderea sansa chiar ușor de distracții, sau un mijloc pentru imagini sporadice de Dorff în mișcare mâinile, și aruncarea ușa unei mașini 100 Superb . „American Hero” nu are un domeniu de aplicare tematic de mare pentru a învălui schimburi de discordant de super-petreceri de a super-auto-pitying, făcând glume-Punchline mai puțin de Dorff face lucruri Dorff. Într-o scenă, el încântare despre un concert Ceaikovski de inghesuie despre „Schimbările! Notele! Modul în care crescendo! „Într-un alt, el citește un pasaj din Guy de Maupassant și apoi spune la ceruri:” Te săpa, omule! „Ce film cred că chiar de Melvin? Inutil să spun, „American Hero” este de multe ori în contradicție cu conștiința de sine. Procedura întregi sunt înregistrate de către, desigur, un echipaj documentar care este folosit narativ cu aceeași inconsecvență ca un singur aparat de fotografiat-neinspirat, a găsit film imagini. Cu „echipajul” hapsân unele fotografii placute largi de orizont New Orleans între acțiunea sa, unele secvențe extinse (showdown finală Melvin lui, o telekinetice free-for-all in one ia), de asemenea, juca cu vizuale relativ fără sudură efecte, indiferent de situațiile comice similare de „Cronica”, care a venit de trei ani și 800 de filme super-erou în urmă. Dar chiar și în astfel de momente concentrat de acțiune, o logică diferită cade: ce echipa documentar va urma astfel întâmplare Melvin în aceste încăierări de viață sau de moarte, mai ales atunci când membrii bandei sunt încercarea de a pulveriza toată lumea, cu gloanțe? Cu puțină forță în spatele eroii săi sau ticăloși sale, ma uit la „erou american” mai presus de toate face un vizualizator ce în ce mai îngrijorat de ceea ce standardele de siguranță un director nu stabilește pentru echipajul, pe și în afara ecranului.

Pentru a apela scenaristul / regizorul Nick dragoste un outsider totală la subiecți și stabilirea sale nu ar fi mult de o exagerare . În notele de presă ale filmului , răspunsurile directorului britanici de ce a împușcat în New Orleans cu răspunsul sentimental de ” pentru scutirile de taxe „, raționamentul după ce a făcut el în cele din urmă se încadrează pentru locul ( eventual în parte pentru scutirile de taxe ? ) de puțin coincidență , filmul lui poartă în esență Americii Face așa cum „documente ” un post – Katrina New Orleans , prezentându-l ca un creuzet rasial cu slugarnic stereotipuri rasiale și idei de gen , centrat în jurul o idee generic al noului cowboy . Filmul vrea să fie nu doar americane , dar All- american . Dovedind titlul să nu aibă nici wink spatele ei , „American Hero ” noi ( sau noi) foarte puține favoruri face .

Melvin, a reluctant Superhero, lives only for crime, women and drugs – until he realises that the only way he will ever get to see his estranged son is to go straight and fulfil his potential as a crime fighter.

Director: Nick Love
Writer: Nick Love

Stars: Stephen Dorff, Eddie Griffin, Bill Billions

Nr. vizualizări: (644)