Citeste descriere -  Just Friends 2005, filme online subtitrate

Categorie film:

Comedie, Filme 2005, Romantic

Etichete film:

, ,
Nr. vizualizari: 2.323 views

Just Friends 2005 (Prieteni şi atât), film online DVDRip, subtitrat în Română

În 1995, Chris Brander (Ryan Reynolds) este un student obez şi comportament de „gigant blând”. El participă la petrecerea de absolvire a celei mai bune prietene a sa, şi pe care o iubeşte în secret, Jamie Palamino (Amy Smart). Planul său este să-i mărturisească sentimentele scriindu-i în anuar. Când Chris încearcă să-i returneze anuarul lui Jamie, acesta îi este smuls din mână de fostul iubit al ei, Tim (Ty Olsson). Tim citeşte confesiunea lui Chris cu voce tare şi îl umileşte în public, iar sentimentul este cu atât mai greu de suportat atunci când Jamie nu-i împărtăşeşte interesul romantic.

Chris primeşte doar un sărut pe obraz şi Jamie îi spune că ei doi sunt ca fraţii. El pleacă în lacrimi de acolo şi jură că va pleca din oraş şi nu se va mai întoarce până când nu va obţine un succes mai mare decât cel al colegilor de liceu. Zece ani mai târziu, Chris a slăbit drastic, devenind un adevărat Don Juan, şi este un producător muzical de mare succes în Los Angeles. Bineînţeles, este şi un afemeiat. Înaintea Crăciunului, şeful lui Chris, KC (Stephen Root), îi cere să însoţească o cântăreaţă pop, pe nume Samantha James (Anna Faris), tocmai la Paris, pentru a se asigura că aceasta va semna cu casa lor de discuri.

În timpul călătoriei la Paris, Samantha îşi incendiază accidental avionul privat şi obligă pilotul să aterizeze de urgenţă în New Jersey, aproape de oraşul natal al lui Chris. El o duce pe cântăreaţă la casa mamei lui pentru a petrece noaptea şi profită de ocazie pentru a se reîntâlni cu fostele sale cunoştinţe, printre care şi Jamie. La barul local, Chris se întâlneşte cu Tim, care a devenit între timp un gras chel alcoolic. Jamie îşi face şi ea apariţia, lucrând ca barman, iar Chris plănuieşte s-o impresioneze şi s-o seducă, dar câteva probleme neaşteptate îl împiedică să-şi ducă planul la bun sfârşit.

Just Friends (2005) Trailer

Chris Brander a fost intotdeauna prieten cu Jamie Palamino, dar acum este timpul sa decida care va fi pasul urmator in relatia lor.
Dezamagit de refuzul acesteia, Chris va pleca din oras si va deveni un cunoscut manager de muzica. Peste ani el se intoarce acasa printr-o conjunctura favorabila, o va reantalni pe Jamie si va incearca sa-i fie mai mult decat un simplu prieten.

“Doar prieteni” este una dintre cele mai bune comedii romantice pe care am văzut într-o lungă perioadă de timp, dar problema mea a fost doar modul în care s-a încheiat, deoarece se parea ca doar a vrut să-l face şi mai mult. Dar ne-am putea referi la caracterul Amy Smart în anumite moduri, astfel încât să poată fi în contact cu filmul cred ca a ajutat foarte mult.

Just Friends (2005) Online Subtitrat HD romana – Filme Online 2012 prezinta,tunci cand i se confeseaza celei mai bune prietene ca o iubeste, Chris sufera o mare deceptie si o umilire degradanta. Ea era printre putinii care il sprijineau in ceea ce facea, colegii considerandu-l doar o sursa de ridicol si ilaritate. Dupa ani de zile, Chris este un producator de muzica plin de succes la Hollywood si se intoarce acasa alaturi de Samantha Jones, o cantareata renumita care este indragostita de el, dar are ceva probleme psihice. Acesta este momentul in care Chris reincearca sa o castige pe Jamie Palomino, vechea lui prietena, dar are de trecut multe obstacole, din trecut si din prezent.

Server 1

 

Server 2

Nr. vizualizări: (2323)