Citeste descriere -  Inainte sa adorm 2014, Film online subtitrat

Categorie film:

Filme 2014, Mister, Thriller
Nr. vizualizari: 4.109 views

Before I Go to Sleep (2014) – Înainte să adorm

De mai bine de 14 ani, din cauza unui accident, Christine Lucas se trezeste fara sa isi aminteasca ce s-a intamplat in urma cu o zi. Christine nu isi mai recunoaste propria casa, nu isi recunoaste sotul, nu mai are absolut nicio amintire. De aceea, Christine pastreaza un jurnal vizual, un fel de rezumat al zilelor sale pentru a-si putea reconstrui trecutul. Doctorul Nash o ajuta sa infrunte aceasta amnezie, il sprijina in totalitate si pe sotul lui Christine. Pe masura ce Christine asambleaza elementele vietii sale, isi da seama ca trebuie sa se fereasca de anumite persoane pe care le considera de incredere.

Before I Go To Sleep / Înainte să adorm este un thriller bazat pe un best-seller mondial a cărui protagonistă este o femeie care, din cauza unui tragic accident, se trezeşte în fiecare dimineaţă fără a-şi mai aduce aminte nimic din trecutul ei – până într-o zi, când află un adevăr care o împinge să-i pună la îndoială pe cei din jurul ei…

Bazat pe lăudatul roman omonim al britanicului S. J. Watson, filmul ne-o arată pe Nicole Kidman în rolul lui Christine Lucas, o femeie ce suferă de amnezie anterogradă: în fiecare dimineaţă, ea se trezeşte fără absolut nicio amintire a ceea ce i s-a întâmplat în trecut. Cu ajutorul unui jurnal, încearcă zi de zi să descopere informaţii vitale despre propria biografie, fiind tot mai convinsă că un sumbru mister îi întunecă existenţa.

Filmul Before I go to Sleep este un thriller provocator care a fost realizat după o carte foarte bine vândută care-i aparţine scriitorului S.J. Watson. Filmul, ca şi cartea, spune povestea unei femei care trece prin clipe foarte grele cauzate de un accident de maşină, Christine (Nicole Kidman). Ea se trezeşte în fiecare dimineaţă şi nu recunoaşte absolut nimic din ce se petrece în jurul ei sau oamenii care o înconjoară. Acest lucru se întâmplă din cauza unui accident petrecut în urmă cu zece ani şi care i-a afectat atât de tare creierul încât memoria i se resetează de fiecare dată când adoarme. Într-o bună zi, adevăruri cumplite încep să iasă la suprafaţă şi o fac să pună la îndoială totul, inclusiv doctorul (Mark Strong) sau soţul ei (Colin Firth

Before I Go To Sleep Official Trailer #1 (2014) – Nicole Kidman, Colin Firth Movie HD

Christine Lucas (Nicole Kidman), o femeie în vârstă de 40 de ani, se trezeşte într-o dimineaţă în pat cu un bărbat pe care nu îl cunoaşte şi se află într-o casă la fel de necunoscută precum bărbatul cu care o împarte. Bărbatul respectiv o calmează şi îi explică faptul că el este soţul ei, Ben (Colin Firth), şi că ea a suferit în urmă cu zece ani un accident rutier grav care i-a afectat profund creierul, în special memoria. În fiecare dimineaţă, Christine trece prin aceeaşi situaţie, nereuşind să-şi amintească nimic din viaţa ei recentă şi foarte puţine lucruri din întreaga existenţă.

Christine primeşte tratament de la Dr. Nasch (Mark Strong), un neurolog de la spitalul local care-i oferă o cameră video pentru a ţine un fel de jurnal video care s-o ajute în recuperare. El o încurajează să-şi înregistreze gândurile de peste zi şi ceea ce a făcut în zilele precedente pentru a-i fi mai uşor în a ţine evidenţa şi nu a mai fi nevoită să afle în fiecare zi lucrurile de bază de la alţi oameni. De asemenea, el o sună în fiecare dimineaţă pentru a-i aminti să urmărească filmările de pe cameră şi o sfătuieşte să ţină asta secret faţă de Ben, spunându-i că pierderea memoriei a survenit după ce a fost atacată şi lăsată să moară lângă un hotel.

Ei consideră că Ben îi spune mereu despre accident pentru a nu o face să se supere. De-a lungul acestui tratament, Christine îşi aminteşte vag despre o femeie roşcată pe nume Claire (Anne-Marie Duff). Ben îi spune că această Claire a fost o prietenă de-a ei care nu a mai suportat s-o vadă în această situație și a încetat s-o mai caute. Mai târziu, Christine începe să-și amintească la fel de vag diverse lucruri pe care nu înțelege de ce soțul ei le ține ascunse față de ea.

 

 

A woman wakes up every day, remembering nothing as a result of a traumatic accident in her past. One day, new terrifying truths emerge that force her to question everyone around her.

Director: Rowan Joffe

Writers: Rowan Joffe (screenplay), S.J. Watson (novel)

Stars: Nicole Kidman, Colin Firth, Mark Strong

Nr. vizualizări: (4109)