Citeste descriere -  Posesia lui grace 2014, subtitrat romaneste. Grace: The Possession (2014)

Nr. vizualizari: 3.058 views

Grace este o tanara naiva crescuta de mica de bunica sa religioasa Helen. Grace este primul an la colegiul si face tot ce ii sta in putere sa se adapteze si sa isi faca prieteni. Insa acest lucru devine extrem de dificil dupa ce o forta supranaturala pune stapanire pe corpul sau. Pentru ca lucrurile sunt din ce in ce mai grave, bunica lui Grace decide sa o aduca inapoi in orasul natal. Bunica lui Grace ii cere ajutorul unui preot local. Cand demonul a pus stapanire pe Grace in totalitate, exorcismul este inevitabil …

Posesia lui Grace (2014) Online Subtitrat. Povestea se centreaza pe Grace, o studenta de 18 ani catolica care trece la facultate fără a încerca sa cunsume alcool , droguri și sex. Într-o zi, ceva întunecat vine asupra ei, și atitudinea sa se schimbat dramatic. Filmul ofera o perspectiva unica a unei persoane posedate cum nu sa mai văzut.
Grace: The Possession (2014) Official Trailer

Povestea filmului incepe cand o tanara pe nume Grace ajunge primul an la colegiu intr-un alt oras, tanara a fost crescuta de bunica ei Helen departe de lumea din exteriorul ei, astfel devenind o persoana mai naiva nefiind obisnuita cu minciuna. Odata ajuns la colegiu tanara incearca sa-si faca noi prieteni cu care sa inteleaga bine si care sa o ajute sa integreze mult mai bine in societata moderna in care tocmai a ajuns. Desi Grace pare o tanara naiva in interiorul ei zace o forta supranaturala ne mai vazuta pana acum. Cand Helen observa ca Grace este usor depasita de puterea din interiorul ei, decide sa o aduca inapoi in orasul lor natal. Insa datorita faptului ca au ajuns mult prea tarziu decat trebuia iar demonul a pus stapanire in totalitate pe Grace, exorcismul devine inevitabil.

Nr. vizualizări: (3058)