Citeste descriere -  Jocul Spiritelor 2014, film subtitrat. Ouija (2014)

Categorie film:

Filme 2014, Horror
Nr. vizualizari: 11.726 views

Jocul Spiritelor 2014, film subtitrat. Ouija (2014)

     Placa Ouija cunoscuta si cu numele de placa cu spirite sau placa vorbitoare, este o tableta marcata cu litere, numere si alte simboluri. O tipa este ucisa in mod misterios dupa ce se filmeaza in timp ce se juca cu placa spiritelor. Acest teribil incident face ca un grup de prieteni, apropiati ai tinerei sa inceapa sa investigheze acesta placa. mai tarziu, ei descopera ca unele lucruri nu sunt facute sa te joci cu ele, mai ales “partea cu cei decedati.
O fată este ucisa misterios după înregistrarea unui joc foarte vechi numit Ouija , ceea ce duce la un grup apropiat de prieteni pentru a investiga acest joc. Ei au găsit mai târziu că unele lucruri nu sunt menite să fie jucat cu tabla antica, mai ales cu “partea cealaltă” partea mortilor.

A group of friends must confront their most terrifying fears when they awaken the dark powers of an ancient spirit board.

Ouija Official Trailer #1 (2014) – Olivia Cooke Horror Movie HD


Durată: 89 min
Gen: Groază
Data Lansării: 24 Oct 2014
Regizor: Stiles White
Actori: Olivia Cooke, Ana Coto, Daren Kagasoff, Bianca A. Santos
Placa Ouija cunoscuta si cu numele de placa cu spirite sau placa vorbitoare, este o tableta marcata cu litere, numere si alte simboluri.

Nr. vizualizări: (11726)