SERVER 2

Citeste descriere -  Jessabelle 2014, filme online subtitrat

Categorie film:

Filme 2014, Horror, Thriller
Nr. vizualizari: 13.429 views

Jessabelle 2014, film online HD, subtitrat în Română

La începutul filmului, Jessabelle (Sarah Snook) este pe cale de-a se muta împreună cu iubitul ei: ea este însărcinată şi sunt foarte fericiţi de perspectiva sosirii unui nou membru în familia lor. În drum spre noua lor casă, ei sunt implicaţi într-un accident de maşină care-i curmă viaţa bărbatului, iar Jessabelle pierde copilul şi picioarele sale sunt distruse, rămânând paralizată de la talie în jos. Aflată acum într-un scaun cu rotile, ea este nevoită să se mute în casa tatălui ei (David Andrews) posomorât. Mama ei a murit de pe vremea când ea era doar un bebeluş, iar cu tatăl ei de-abia dacă vorbeşte atunci când se întoarce acasă.

Inexpresiv, el o conduce pe fată prin casă şi îi oferă vechiul dormitor al mamei sale care nu s-a schimbat niciun pic de la moartea ei. De îndată ce se soseşte acolo şi explorează împrejurimile, ea începe să audă sunete stranii şi să vadă lucruri ciudate prin casă. Uneori vede o fată ciudată cu părul lung şi negru care aminteşte pe alocuri cu cea din The Ring. Într-o cutie ascunsă sub pat, Jessabelle găseşte nişte casete VHS care conţin mesaje înregistrate de mama ei pentru ea înainte de-a o naşte.

La început, mama ei este plină de fericire şi abia aşteaptă să nască, făcând-o pe Jessabelle să se emoţioneze până la lacrimi în timp ce priveşte casetele, însă curând emoţia se transformă în teroare. Tatăl ei se enervează cumplit şi îi aruncă toate casetele, iar lucrurile încep să se deterioreze tot mai tare. Ea îşi găseşte un aliat neaşteptat în persoana iubitului din liceu, Preston (Mark Webber), care acum este căsătorit, dar chiar şi aşa găseşte foarte mult timp liber pentru a-l petrece cu ea şi a o conduce prin jur în tentativa de a-şi descoperi trecutul.

Jessabelle, film cunoscut si sub numele de „Ghosts„, este un thriller American de groaza regizat de Kevin Greutert si scris de Ben Garant. Dupa ce si-a pierdut logodnicul intr-un accident de masina, plina de durere Jessie (Sarah Snook) se retrage intr-o casa mai retrasa din Louisiana detinuta de tatal sau, loc in care are parte de un cadou din partea mamei sale care a decedat acum mult timp dar si de un spirit care intentioneaza sa o ucida. Aceasta gaseste o caseta in care vede uciderea lui Jessabelle iar mai tarziu gaseste si un cosciug in care se afla scheletul unui copil, cel al adevaratei Jessabelle. Mai tarziu descopera ca mama sa a avut un copil (Jessabelle) care a rezultat dintr-o aventura ce a avut-o cu servitorul casei. Servitorul a fost impuscat si ucis dupa nasterea copilului iar pruncul a fost omorat de catre sot.

Gen: Horror | Thriller
Durata: 90 Minute
Actori: Sarah Snook, Mark Webber, Joelle Carter

De la producătorul filmului Paranormal Activity și Insidios vine povestea de groaza Jessabelle. Revenind la casa ei din copilărie în Louisiana pentru a se recupera de la un accident de masina oribil, Jessabelle (Sarah Snook din Frumoasa din padurea adormita), ajunge față în față cu un spirit chinuit care a asteptat întoarcerea ei – și nu are intenția de a o lăsa să scape.

Jessabelle 2014 Izabela film online subtitrat in Romana.

Tânăra Jessabelle (Sarah Snook) se întoarce în orăşelul de baştină din Louisiana pentru a se recupera în urma unui înfiorător accident de maşină. Fata va trebui să înfrunte un spirit chinuit care-i aşteaptă întoarcerea de prea multă vreme pentru a o lăsa să-i mai scape. Creatorii lui Paranormal Activity şi Insidious revin în atenţie cu povestea cu fantome a lui Jessabelle.

Jessabelle 2014 Izabela – filme online subtitrate RO.

 
Jessabelle Official Trailer #1 (2014) – Sarah Snook Horror Movie HD

Nr. vizualizări: (13429)