Citeste descriere -  CHAINED 2012 online subtitrat romaneste

Categorie film:

Filme 2012, Horror, Thriller
Nr. vizualizari: 342 views

     Chained online subtitrat gratis incepe cu Bob, un criminal în serie, care conducere un taxi prinzand prada de pe străzile orașului, alături de protejatul său reticente Tim, care trebuie să facă o alegere de viață sau de moarte între urmele lui Bob sau libertatea lui.

Bob, un simplu şofer de taxi, îşi petrece timpul ademenind femei în taxiul lui, de unde le răpeşte şi le aduce acasă, omorându-le una câte una. Într-o zi, îi pică pe mână o clientă frumoasă, însoţită de copilul ei de 9 ani, Tim. Bob face o pasiune pentru Tim pe care îl leagă în lanţuri, punându-l să asiste la spectacolele sângeroase pe care acesta le face acasă. Cu anii, Tim devine martor la sute de omoruri, până când Bob decide că e momentul să îl ia drept ajutor. Dar oare Tim va fi dispus să accepte asta?

Un băieţel de nouă ani pe nume Tim şi mama lui Sarah sunt aduşi la cinematograf de tatăl lui, Brad, care îi îndeamnă să ia un taxi pentru a se întoarce acasă şi nu autobuzul. După spectacol, Sarah se pregăteşte să sune la compania de taximetrie, dar vede un taxi apropiindu-se şi intră în el, dar în loc să-i ducă acasă, taximetristul, Bob, îi răpeşte şi îi duce în casa lui. Acolo, el o omoară pe Sarah şi îl face pe Tim sclavul său.

Deşi la început încearcă să evadeze şi Bob chiar îl încurajează să facă asta, puştiul realizează că nu are nicio şansă de scăpare deoarece se află departe în pustietate. Între timp , Bob îşi continuă seria de crime, răpind, violând şi omorând tinere fete în casa lui. Nouă ani mai târziu, Tim a devenit un adolescent şi încă se află sub proprietatea lui Bob, el făcându-i acestuia toate treburile murdare, cum ar fi îngroparea victimelor şi nu numai.

Bob se comportă cu el ca un tată vitreg blând, făcându-l pe Tim să citească mai multe cărţi despre corpul uman ca să înveţe cum funcţionează totul. De asemenea, el îi arată şi o fotografie cu tatăl lui Tim care între timp s-a căsătorit şi are un alt fiu cu ea, făcându-l pe Tim să conştientizeze faptul că nu mai este nimeni pe lumea asta care să-i pese de el, cu excepţia lui Bob. Mai târziu, el întreabă dacă vrea să aibă şi el vreo fată, arătându-i mai multe poze cu fete de liceu, dar el refuză, ceea ce-l enervează la culme pe Bob.

 

Bob, un criminal cabina de conducere, de serie, care îi urmărește prada pe străzile orașului, alături de protejatul său reticente Tim, care trebuie să facă o alegere de viață sau de moarte între urmele lui Bob sau de rupere liber de captor lui.

Chained 2012 este un film ONLINE horror – thriller cu subtitrare in romana. Filmul spune bovestea lui Bob, un simplu şofer de taxi, îşi petrece timpul ademenind femei în taxiul lui, de unde le răpeşte şi le aduce acasă, omorându-le una câte una. Într-o zi, îi pică pe mână o clientă frumoasă, însoţită de copilul ei de 9 ani, Tim. Bob face o pasiune pentru Tim pe care îl leagă în lanţuri, punându-l să asiste la spectacolele sângeroase pe care acesta le face acasă. Cu anii, Tim devine martor la sute de omoruri, până când Bob decide că e momentul să îl ia drept ajutor. Dar oare Tim va fi dispus să accepte asta? In rolurile principale – Vincent D’Onofrio, Julia Ormond, Eamon Farren.

 

Nr. vizualizări: (342)