Citeste descriere -  Annabelle 2014, online subtitrat

Categorie film:

Filme 2014, Horror
Nr. vizualizari: 9.377 views

Înainte de Trăind printre demoni a fost Annabelle. V-a îngrozit de-a dreptul în „Trăind printre demoni”, însă abia acum începe totul pentru Annabelle. Capabilă de cele mai crunte acte de cruzime, păpuşa Annabelle este închisă într-un muzeu ocult din Connecticut, unde primeşte doar vizita preotului, care o binecuvantează de două ori pe lună.

John Form a găsit cadoul perfect pentru soţia sa însărcinată, Mia, o frumoasă păpuşă de colecţie, îmbrăcată într-o rochie de mireasă de un alb imaculat. Însă Mia nu va fi încântată pentru prea mult timp de papuşa sa, Annabelle.

Într-o îngrozitoare noapte casa cuplului este invadată de un grup de satanişti, care îi atacă violent, lăsând în urmă nu doar râuri de sânge şi teroare. Sataniştii au invocat o entitate atât de malefică încât nimic din ceea ce au făcut ei nu se compară cu faptele sinistre de care e capabil spiritul blestemat întruchipat acum de… Annabelle.

 

 

Annabelle Official Teaser Trailer #1 (2014) – Horror Movie HD

Filmul Annabelle are ca tema gasirea de catre un barbat a unui cadou foarte potrivit pentru nevasta sa, si anume o poapusa imbracata intr-o roche de mireasa. Sotia sa este foarte incantata de cadoul primit pana cand casa cuplului este atacata de catre satanisti. Ei invoca un spirit malefic care se gazduieste chiar in papusa.

Nr. vizualizări: (9377)