Citeste descriere -  As Above, So Below 2014, Film online subtitrat

Nr. vizualizari: 3.939 views

As Above, So Below (2014) – Precum în iad, aşa şi pe pământ

Pe sub străzile Parisului se întind kilometri întregi de catacombe unde își găsesc odihna eternă prea multe suflete ca să mai poată fi numărate. O echipă de exploratori se aventurează într-un labirint secret al oaselor și descoperă secretul existenței acestui oraș al morților.

PRECUM ÎN IAD, AȘA ȘI PE PĂMÂNT este o călătorie în lumea terorii și a nebuniei, o explorare a profunzimilor sufletului omenesc care scoate la suprafață adevărul de care ne temem cu toții: demonii personali sunt întotdeauna pregătiți să se întoarcă pentru a ne bântui.

Mile de catacombe rasucite se afla sub străzile din Paris, casa veșnică pentru nenumărate suflete. Atunci când o echipă de exploratori asociați în labirintul neexplorat de oase ,descoperă secretul a ceea ce a fost menit in acest oraș al morților . O călătorie în nebunie și teroare, Deci, jos ajunge adânc în psihicul uman pentru a descoperi demonii personali care vin toti înapoi la noi si ne bântuie. Scris de John Erick Dowdle și Drew Dowdle (Quarantine, Devil) și regizat de John Erick Dowdle, thriller-ul psihologic este produs de Thomas Tull, Jon Jashni, Drew Dowdle și Patrick Aiello. Alex Hedlund servește ca producător executiv.

Aproape pe tot locul in Paris se intind sute de kilometri de oameni care isi odihnesc sufletele in morminte. Un grup de investigatori intra intr-o pestera nestiuta de lume, si acolo dezvaluiesc misterul existentei asa numit “orasul mortior”. Asa ca acestia pornesc intr-o aventura investigand profunzimile sufletului omenesc care scoate la iveala de ce le e frica tuturor, si anume de zombie care se pot intoarce la orice ora pentru a le tulbura linistea…
Este un film regizat de catre John Erick Dowdle si in acelasi timp si scris de catre el impreuna cu Drew Dowdle. Actori principali: Perdita Weeks, Ben Feldman si Edwin Hodge.

As Above, So Below Official Trailer #1 (2014) – Ben Feldman Horror Movie HD

 

 

Server 1

Server 2

Server 3
Server 4

Server 5

When a team of explorers ventures into the catacombs that lie beneath the streets of Paris, they uncover the dark secret that lies within this city of the dead.

Director: John Erick Dowdle
Writers: Drew Dowdle (screenplay), John Erick Dowdle (screenplay)
Stars: Perdita Weeks, Ben Feldman, Edwin Hodge

Nr. vizualizări: (3939)