Citeste descriere -  The Wicked 2013. Online HD Subtitrat in limba romana

Categorie film:

Fantezie, Filme 2013, Horror
Nr. vizualizari: 5.158 views

The Wicked (2013) – titlu original:The Wicked

In momentul in care o fata dispare, intr-un orasel cu un trecut sumbru, cativa adolescenti isi amintesc de legenda unei vrajitoare care traia in mijlocul padurii si devora carnea copiilor pentru a deveni mai puternica, mai frumoasa si mai tanara. Adolescentii decid sa testeze legenda respectiva. Isi vor da seama ca legenda este adevarata si ca nu pot scapa de vrajitoarea cea rea.

The Wicked 2013 online subtitrat in romana,The Wicked 2013 ,The Wicked 2013 Online,The Wicked 2013 Film horror,Un grup de tineri pun la incercare legenda unei vrajitoare nemuritoare si primesc mai mult decat au cerut

O poveste de cosmar , despre o vrajitoare malefica , spusa copiilor din orasul Summerset cu scopul de a-i speria ,incepe sa aiba o nuanta de adevar in momentul in care o tanara adolescenta , Amanda este rapita din dormitorul ei in miez de noapte . Zvonul cum ca vrajitoarea ar venii in orasul lor , ii fac pe niste adolescenti sa mearga in padure, sa vaneze vrajitoarea care le-a terorizat copilaria si pentru a se convinge pe propria piele daca aceasta poveste este sau nu adevarata.

Un grup de adolescenţi pune la încercare legenda unei vrăjitoare nemuritoare şi primesc mai mult decât au cerut

In regia lui Peter Winther, horror-ul The Wicked aduce in prim plan o poveste uimitoare a unor tineri. Acesti tineri incearca sa isi ocupe timpul cu cate ceva, iar atunci cand afla o poveste de groaza despre legenda unei vrajitoare vor sa se convinga ca aceasta chiar este o legenda. Din pacate pentru ei totul se va transforma intr-un cosmar cand vor realiza ca de fapt aceasta vrajitoare nemuritoare chiar exista. 

The Wicked Official Trailer 1 (2013) – Horror Movie HD


A Group of teenagers test the legend of an immortal witch and get more than they bargained for.

Director:Peter Winther

Writer:Michael Vickerman

Stars:Devon Werkheiser, Justin Deeley, Jess Adams

Nr. vizualizări: (5158)