Citeste descriere -  The Family 2013, filme online subtitrate

Categorie film:

Actiune, Comedie, Crima, Filme 2013
Nr. vizualizari: 2.756 views

https://i.imgur.com/7S28qNbl.jpg     În urmă cu şase ani, un şef mafiot pe nume Giovanni Maznoni (Robert DeNiro) a fost suspectat că a pus la cale anumite lucruri împotriva lui Don Luchese, un mafiot din comunitatea Brooklynului. După o tentativă de asasinat împotriva lui şi familiei sale eşuată, îl atrage într-o capcană pe Don Luchese (trimiţându-l la închisoare acolo unde, datorită influenţei sale, trăieşte foarte bine) şi intră în programul de protecţie a martorilor, fiind sub supravegherea agentului FBI Stansfield (Tommy Lee Jones). Familia se mută din nou într-un orăşel de lângă Normandy după ce tendinţele lor mafiote alertează duşmanii lor în legătură cu locul unde se află.

     În timp ce familia se adaptează la viaţa din micuţul oraş, fiecare membru are de-a face cu propriile probleme ce apar în paralel. Giovanni intră în belea atunci când susţine ca este un istoric ce scrie o carte despre debarcările din Normandia – lucru problematic deoarece localnicii sunt mult mai familiari cu subiectul decât este el. De asemenea încearcă să găsească răspunsuri în legătură cu faptul că apa din casa lui este maronie şi se enervează când cei cu care vorbeşte nu vor să-şi asume responsabilitatea. El se ia la bătaie cu câţiva oameni, printre care proprietarul unei fabrici de fertilizatori deoarece l-a întrerupt când vorbea.

     Fiica, Belle (Dianna Agron), se îndrăgosteşte de un student de facultate care e profesor suplinitor la ora de matematică. Ea pretinde că are nevoie de meditaţii la matematică pentru a putea începe o relaţie cu el. Soţia, Maggie (Michelle Pfeiffer), aruncă în aer o mică alimentară după ce proprietarul face remarci stereotipe. Ea îşi petrece foarte mult timp la o biserică şi are o relaţie bună cu preotul local – relaţie care ajunge în impas atunci când mărturiseşte numeroasele păcate pe care le-a comis familia ei. Fiul, Warren (John D’Leo), îşi face relaţii în şcoala locală. În prima zi, el este bătut de o mică gaşcă, dar îşi foloseşte relaţiile pentru a crea o mini-mafie în şcoală.
Durata: 111 min
Gen: Comedy | Crime | Thriller
Nota IMDb: 6.5
Regia: Luc Besson
Scenariul: Luc Besson, Michael Caleo
Actori: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Dianna Agron

Trailer Film The Family – Malavita: O familie criminală (2013) Online HD Subtitrat In Limba Romana.


      Filmul prezinta Familia Manzoni, un clan mafiot notoriu, care este mutat în Normandia, Franța, în cadrul programului de protecție a martorilor, în cazul în care montarea în curând devine o provocare ca vechile obiceiuri
      The Family de asemenea, cunoscut sub numele de Malavita, este un film crima – comedie 2013 frantuzesc bazat pe un roman de Tonino Benacquista și regizat de Luc Besson, cu actorii Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Tommy Lee Jones, și Dianna Agron.Filmul urmărește o familie de Mafioti din cadrul programului de protecție al martorilor care doresc să isi schimbe viața . Filmul este bazat pe romanul lui Benacquista Malavita (Badfellas din anul 2010.
       Giovanni Manzoni este un gangster pensionat care, in urma unei intelegeri cu FBI-ul se refugiaza impreuna cu sotia sa intr-un sat din Franta. Adevarata identitate si-o ascunde sub numele de Fred Blake. Giovanni este primit cu caldura de localnici si incepe sa se simta din ce in ce mai confortabil si in siguranta. Acestora, Giovanni le-a spus ca se afla in regiune pentru a scrie un articol despre debarcarea trupelor in Normandie in perioada Celui De-al Doilea Razboi Mondial. Familia Manzoni nu reuseste sa scape in totalitate de vechile obiceiuri continuand sa-si solutioneze probelmele prin tactici tipic mafiote. Giovanni este tulburat in mod constant de trecutul sau intunecat. In plus, acesta trebuie sa o tempereze sip e sotia sa care are tendinta de a incendia lucruri in momentul in care se simte tradata.
     

 

 

 

Nr. vizualizări: (2756)