Citeste descriere -  The Right Kind of Wrong 2013, subtirat in roamneste

Nr. vizualizari: 826 views

The Right Kind Of Wrong 2013 online subtitrat

Regizat de Jeremiah S. Chechik,The Right Kind of Wrong este un film romantic,comedie din 2013,scris de Megan Martin si Tim Sandlin.Actiunea filmului se deschide cu Leo Palamino (Ryan Kwanten) ,este un scriitor ratat devenit cunoscut pentru defectele si esecurile lui descrise intr-un blog de succes,”Why You Suck”, scris de fosta lui sotie. Intr-o zi zi Leo o intalneste pe fata visurilor lui, Colette, in drum spre o nunta. Nunta ei. Desi Colette e proaspat casatorita cu un barbat aparent perfect, Leo va face tot posibilul sa-i demonstreze ca ce e gresit pentru unii poate fi corect pentru ea.
Leo Palamino este o mașina de spălat vase el se îndrăgostește de o mireasa chiar in ziua nuntii ei – cu un alt bărbat. In aceasta comedie romantica, un fel Dreptul de greșită, Leo Palamino este un scriitor transformat intr – o masina de spalat vase făcut faimos pentru multe defecte și neajunsurile sale într-un blog numit „De ce Suck”, un mare succes de internet scris de fosta lui sotie. Apoi, Leo întâlnește Colette, fata visurilor sale … în ziua în care ea se căsătorește.

The Right Kind Of Wrong TRAILER 1 (2014) – Ryan Kwanten, Kristen Hager Movie HD


Pregizat De Jeremiah S Chechikthe Right Kind Of Wrong Este Un Film Romanticcomedie Din 2013scris De Megan Martin Si Tim Sandlinactiunea Filmului Se Deschide Cu Leo Palamino Ryan Kwanten Este Un Scriitor Ratat Devenit Cunoscut Pentru Defectele Si Esecurile Lui Descrise Intr Un Blog De Succesquotwhy You Suckquot Scris De Fosta Lui Sotie Intr O Zi Zi Leo O Intalneste Pe Fata Visurilor Lui Colette In Drum Spre O Nunta Nunta Ei Desi Colette E Proaspat Casatorita Cu Un Barbat Aparent Perfect Leo Va Face Tot Posibilul Sa I Demonstreze Ca Ce E Gresit Pentru Unii Poate Fi Corect Pentru Eap

În această comedie romantică, The Right Kind of Wrong, Leo Palamino este un scriitor fără succes care a devenit faimos datorită (sau din cauza) multelor sale defecte și neajunsuri pe care le descrie fosta lui soţie pe un blog care a ajuns un mare succes pe internet şi care se numeşte „De ce eşti naşpa” (Why You Suck). Apoi, Leo o întâlnește pe Colette, fata visurilor sale… în ziua în care ea se căsătorește cu bărbatul perfect. Și astfel, povestea outsiderului începe cu Leo, un visător neînfricat, riscă tot pentru a-i arăta lui Colette și întregii lumi tot ce este bun la un bărbat faimos pentru defectele sale.

The Right Kind of Wrong este un film comedie romantic 2013 ,regizat de Jeremiah S. Chechik.Leo Palamino este o mașina de spălat vase el se îndrăgostește de o mireasa chiar in ziua nuntii ei – cu un alt bărbat. In aceasta comedie romantica, un fel Dreptul de greșită, Leo Palamino este un scriitor transformat intr – o masina de spalat vase făcut faimos pentru multe defecte și neajunsurile sale într-un blog numit “De ce Suck”, un mare succes de internet scris de fosta lui sotie. Apoi, Leo întâlnește Colette, fata visurilor sale … în ziua în care ea se căsătorește.

In filmul The Right Kind of Wrong, Leo Palamino (interpretat de chipesul Ryan Kwanten) este un scriitor cu multe probleme si cam ratat, doar ca el devine faimos datorita greselilor si neajunsurilor ce le povesteste folosindu-se de un blog foarte popular si citit de multa lume intitulat “Why you suck”, inceput chiar de catre fosta sa sotie. In The Right Kind of Wrong, mai tarziu Leo o intalneste pe Colette (frumoasa Sara Canning), o tipa simpatica si draguta, iar crede ca ea este fata visurilor sale. Doar ca soarta face in asa fel incat cei doi se intalnesc chiar in ziua in care Colette se casatoreste cu un barbat mai mult decat perfect. Asa ca, in comedia The Right Kind of Wrong, ultima poveste incepe cu Leo, un visator ce nu cunoaste frica, risca totul pentru a-i demonstra lui Colette ca merita sa fie impreuna.

 

Server 1

Server 2
 

Server 1

Server 2

Server 3

Server 2

Nr. vizualizări: (826)