Citeste descriere -  Justin and the Knights of Valour, filme online subtitrate

Nr. vizualizari: 1.512 views

https://i.imgur.com/c2GMg86l.jpg

     Richie Furst (Justin Timberlake) a avut o carieră pe Wall Street, iar acest lucru îl împiedică să primească bursă pentru Universitatea Princeston, astfel că îşi câştigă banii pentru a plăti facultatea recomandând prieteni studenţi către site-uri de jocuri de noroc online, iar el primeşte comisioane. Când directorul ameninţă că-l va exmatricula dacă va continua cu aceste activităţi, Richie încearcă să-şi câştige banii pentru facultate folosindu-şi abilităţile deosebite în jocul de Poker online, însă nu face nimic altceva decât să irosească şi acei puţini bani pe care-i are în favoarea unui trişor – lucru pe care-l poate demonstra statistic.

     Richie merge în Costa Rica pentru a-l confrunta pe Ivan Block (Ben Affleck), cel care deţine cel mai mare imperiu al site-urilor de pariuri online din lume, inclusiv cel unde şi-a pierdut el banii. Studiind statisticile, Ivan observă că programatorii au introdus un bug în soft care le permite să trişeze. După ce îi dă afară pe cei implicaţi în scamatorie, Ivan îi spune lui Richie că-i va oferi milioane de dolari anual pentru a-l ajuta cu întreţinerea site-ului. Treptat, el începe o relaţie cu Rebecca Shafran (Gemma Arterton), fosta iubită a lui Ivan, care nu pare să aibă vreo obiecţie în această privinţă.

     Agentul FBI Shavers (Anthony Mackie) îl răpeşte pe Richie şi îl ameninţă că-i va ruina viaţa dacă nu îl va ajuta să-l condamne pe Ivan Block. Shavers nu poate face nimic din punct de vedere legal deoarece nu are jurisdicţie în Costa Rica, dar profită de asta pentru a folosi tactici pe care nu le-ar putea pune în practică în Statele Unite deoarece ar fi ilegale sau lipsite de etică. Ivan îl linişteşte spunându-i că toţi cei din organizaţie ajung la un moment dat să fie ameninţaţi de Shavers. Numai că organizaţia lui Ivan se dovedeşte a nu fi chiar atât de curată precum pretinde el, iar Richie este prins la mijloc în acest JOC RISCANT.

 


Scurta descriere Film  Runner Runner (2013) online cu subtitrare in Romana,Joc riscant 2013.In fiecare zi noi actualizam baza de date numai cu filme 2013 bune Online care merita vizionate de cinefilii.Filmul Joc riscant online subtitrat cu posibilitate de urmarire din confortul casei Online pe site. În centrul atenţiei este Richie un mare jucator inrait de poker care cartile sunt la el in maneca, un student de o inteligenţă sclipitoare care se aruncă în lumea poker-ului online pentru a-şi plăti taxele şcolare. Când se consideră înşelat, îl confruntă pe Ivan Block, un nume important al jocurilor de noroc online. Vrăjit de promisiunile financiare ale lui Block, Richie ajunge să lucreze pentru el, dar curând va ajunge să regrete decizia sa.In sfarsit este online subtitrat in Romana Filmul HD Runner Runner (2013) un film in care Crima o sa-si faca aparitia datorita invidiei din lumea jocuriilor de noroc.Filme online Runner Runner (2013) subtitrare in Romana si calitate DVD Rip.
Durata Film: 91 minute 
Categorie Film: Crima,Drama,Thriller

→Trailer←
Film Gratis subtitrat Runner Runner (2013)Online,calitate DVD-rip.

Nr. vizualizări: (1512)