Citeste descriere -  Insidious: Chapter 2, 2013 – Film Online Subtitrat Gratis

Nr. vizualizari: 6.566 views

Title: Insidious: Chapter 2 (2013) Film online subtitrat

Membrii unei familii bântuite încearcă cu disperare să dezvăluie un secret terifiant care i-a pus în legătură cu periculoasa lume a spiritelor. Aceasta e tema filmului Insidious 2, ultimul horror thriller al regizorului James Wan şi scenaristului Leigh Whannell (Saw, Insidious). Produs de Jason Blum (Paranormal Activity, Insidious) şi Oren Peli (Paranormal Activity, Insidious), filmul reia distribuţia din primul film al seriei, din care fac parte Patrick Wilson (Hard Candy, Watchmen, Little Children), Rose Byrne (X-Men: First Class, Bridesmaids, 28 Weeks Later), Barbara Hershey (Black Swan, The Portrait of a Lady), Lin Shaye (There’s Something About Mary, Dumb & Dumber) şi Ty Simpkins (Iron Man 3).

Insidious: Chapter 2 Official Trailer #1 (2013) – Patrick Wilson Movie HD

Chiar daca povestea este dusa mai departe, mai are o serie de trimiteri si referiri la ce s-a intamplat in momentul in care Josh Lambert era doar un copilas. Petre Crane era un criminal cu sange rece. Acesta se imbraca in rochie neagra de mireasa si ucidea femeile. Dupa ce a trecut in lumea spiritelor, Peter a vrut sa-si regaseasca momentele din copilarie. A incercat sa puna stapanire pe corpul tanarului Josh care avea abilitatea de a calatori in afara corpului. Dupa o vreme, lui Josh i-a fost blocata puterea si a cazut la mijloc fiul sau care a dezvoltat acelasi obicei de a iesi din propriul corp. Pentru ca Parker sa devina permanent, trebuie sa ucida toti membrii familiei.

Dupa clipele groaznice prin care au trecut, familia Lambert incearca sa duca o viata normala. Acestia spera ca au scapat de spiritele ce au incercat sa le ucida baiatul. De aceasta data, se pare ca tatal acestuia din urma a adus un spirit malefic cu el. Cei din familia Lambert vor fi din nou terorizati de fantome inspaimantatoare, care incearca sa le omoare copilul. Aceasta nou amenintare se afla in stransa legatura cu un secret ingropat de foarte multa vreme in lumea intunericului. Acestia trebuie sa descopere secretul din copilarie care i-a lasat legati de intunecata lumea a spiritelor pentru a-si salva copilul.

 

Server 1 Partea I-a

Partea a II-a

 

 

 

The haunted Lambert family seeks to uncover the mysterious childhood secret that has left them dangerously connected to the spirit world.

Director:James Wan
Writers:Leigh Whannell (based on characters created by), James Wan (story),

Nr. vizualizări: (6566)