Citeste descriere -  Green Street 3: Never Back Down, filme online subtitrate

Nr. vizualizari: 4.780 views

https://i.imgur.com/zqr4h5kl.jpg

     Green Street 3: Never Back Down 2013 (Huliganii de pe Green Street 3: Nu da niciodată înapoi), film online DVDRip, subtitrat în Română

     „Green Street 3: Never Back Down” este cea de-a treia parte a francizei care se concentrează pe lumea violentă a huliganismului din fotbalul britanic. La 14 ani distanţă de când şi-a întors spatele grupării „Green Street Elite” şi s-a implicat în artele marţiale mixte, lumea lui Danny Harvey (Scott Adkins) se cutremură din temelii atunci când fratele lui mai mic, Joey (Billy Coock), este ucis în ceea ce pare a fi o luptă planificată dinainte între galerii. Fără a avea vreun indiciu concret spre care să-şi îndrepte atenţia şi hotărât să-şi facă dreptate, Danny este obligat să se reîntoarcă în lumea huliganismului organizat din fotbalul britanic pentru a afla identitatea celui care i-a ucis fratele şi să-l răzbune în singurul mod pe care-l cunoaşte.

     Prima parte din serie a fost excepţională, pentru pasionaţii acestor genuri, însă a doua a cam dezamăgit. Ce-i drept, nici actorii din partea a doua n-au fost chiar cei mai potriviţi pentru acele roluri, însă această a treia parte, care încheie trilogia, faptul că-l are în distribuţie pe unul dintre cei mai buni şi iubiţi actori de acţiune/lupte, SCOTT ADKINS, ne face să credem că se va ridica cel puţin la nivelul primei părţi, dacă nu va fi chiar şi mai bună. Regia îi aparţine lui James Nunn, iar distribuţia este completată de Kacey Barnfield, Mark Wingett, Joey Ansah, Ryan Oliva. Numele lor nu par să spună prea multe, dar dacă e Adkins restul nici nu mai contează foarte tare.

 

    Filmul ne prezintă povestea lui Danny Harvey (Scott Adkins) care și-a petrecut toată viata lui luptând pe terenul de fotbal până a ajuns la echipa de fotbal West Ham Green Street Elite (GSE). În urmă cu paisprezece ani, Danny a întors spatele violențelor din fotbal, dar fratele mai mic Joey (Billy Cook a), de asemenea, un luptător experimentat, nu a putut întoarce spatele celor de la GSE. Când Joey este ucis într-o luptă organizată împotriva unei echipe rivale, Danny este disperat să răzbune cu orice preț moartea fratelui său.

DETALII
    Aceasta este povestea lui Danny Harvey, care și-a petrecut viața luptând atât în tribune cât și pe terenuri de fotbal, mai târziu ajungând la Grente Green Street un grup de elită al fanilor echipei West Ham. În urmă cu paisprezece ani, Danny a întors spatele violenței din fotbal, dar fratele său mai mic, Joey, este, de asemenea, prins în luptă și nu a putut întoarce spatele GSE-ului. Când Joey este ucis, Danny caută răzbunare…

A treia partea ce ne prezintă încă odată violenta luma a huliganilor britanici. După ce a plecat din Green Street Elite acum 14 ani și s-a apucat de MMA, Danny Harvey este devastat când fratele său mai mic este omorât în urma unei batăi iar acum vrea să facă dreptate.


 

Nr. vizualizări: (4780)