Citeste descriere -  Girl Most Likely 2012, filme online subtitrate

Nr. vizualizari: 1.130 views

https://i.imgur.com/nMlfZNIl.jpg Kristen Wiig o interpretează pe Imogene, un dramaturg ratat şi neîndemânatic din New York ce tranzitează între „Următoarea mare lovitură” şi „Veştile de anul trecut”. După ce se alege praful atât de cariera sa cât şi de relaţia romatică pe care o avea, ea este obligată să se întoarcă în casa din New Jersey cu coada între picioare şi să stea împreună cu mama ei excentrică şi fratele mai mic (Annete Bening şi Christopher Fitzgerald). Aflată într-o profundă negare în legătură cu faptul ca ar fi fost părăsită de iubit, Imogene îşi foloseşte talentul de dramaturg pentru a elabora o tentativa falsă de suicid ca să-i atragă acestuia atenţia şi simpatia.

Acest lucru, însă, se întoarce împotriva ei, deoarece aceasta este cauza pentru care trebuie să se întoarcă acasă şi să locuiască împreună cu mama ei dependentă de jocuri de noroc. Pentru a pune mai multă sare pe rana şi aşa adâncă, în fostul ei dormitor doarme acum un tânăr ciudat, dar simpatic, (Darren Criss), iar în cel al mamei sale se află un altul chiar şi mai ciudat noul ei iubit căruia i se spune „The Bousche” (Matt Dillon). Disperată de-a reveni în aşa-zisul ei cerc de prieteni din Manhattan, Imogene realizează că pentru a face asta şi a-şi reveni în fire, trebuie să ajungă să-şi iubească şi să-şi accepte atât familia cât şi rădăcinile sale din Jersey.

Lansarea iniţială a avut loc în septembrie 2012, la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, sub titulatura simplă de „Imogene”, iar în aceeaşi lună, după premiera de la Toronto, cei de la compania Lionsgate Entertainment au cumpărat drepturile de difuzare în Statele Unite şi l-au lansat abia în 19 iulie, 2013. Filmul n-a primit cine ştie ce recenzii favorabile şi nici succesul de la box office nu a rupt gura târgului, dar cu toate acestea pare a fi interesant de urmărit.

Cu ani în urmă Imogene (Kristen Wiig) promitea să devină o scriitoare de succes, dar o criză existenţială o îndepărtează de acest ţel. După ce iubitul o părăseşte, Imogene îşi înscenează sinuciderea pentru a-i atrage atenţia, dar rezultatul este cumpit: doctorii o pun în grija mamei ei înstrăinate şi dependente de jocuri de noroc Zelda (Annette Bening), iar Imogene ajunge să locuiască alături de aceasta, noul ei iubit (Matt Dillon) şi un chiriaş foarte simpatic (Darren Criss). O vor ajuta ei să se repună pe picioare?

Imogene era cândva o tânără scenaristă din New York cu potenţial şi talent, căreia i se prezicea o carieră înfloritoare. Însă după ce a intrat într-o criză de identitate şi şi-a pierdut încrederea în sine, potenţialul ei s-a pierdut. Iubitul ei o părăseşte, dar Imogene nu vrea să accepte asta şi îşi foloseşte talentul ei dramatic pentru a organiza o sinucidere falsă. Ea crede că aşa va recâştiga simpatia fostului iubit. Planurile ei sunt date peste cap atunci când ajunge la spital, iar medicii o externează doar dacă e preluată în custodie de familie. Cea care e chemată să o externeze e Zelda, mama ei, de care se îndepărtase în ultimii ani şi care a ajuns dependentă de jocurile de noroc. Imogene se vede nevoită să plece din New York, din cercul de aşa-zişi prieteni ai săi, şi să se mute cu Zelda în Jersey. În loc de anturajul cu care s-a înconjurat în ultima vreme, Imogene va interacţiona cu fratele ei, cu mama, cu iubitul mamei, un mincinos compulsiv care pretinde că e agent CIA şi cu un tânăr simpatic, luat drept chiriaş de Zelda în fosta cameră a lui Imogene. Toţi aceştia o vor ajuta însă să îşi dea seama care e rostul ei pe lume.

Girl Most Likely – (2012)
Fata care promitea
IMDB:5.6/10 din 1688 voturi
Gen:Comedie
Țară: SUA
Durata:103 minute
Regia:Directors: Shari Springer Berman , Robert Pulcini
Actori:Kristen Wiig, June Diane Raphael, Mickey Sumner, Darren Criss, Natasha Lyonne

Nr. vizualizări: (1130)