Citeste descriere -  How the Grinch Stole Christmas. Cum a furat Grinch Craciunul, Online subtitrat in romana (2000)

Categorie film:

Comedie, Familie, Fantezie, Filme 2000
Nr. vizualizari: 1.303 views

Grinch a furat Craciunul are care un motiv pentru a fi cultivate pentru a fi atat de amare. Ca un copil, el a fost ales pentru a fi pe verde și având părul pe tot corpul și o barbă. Arată-mi copilul care nu s-ar alege pe o astfel de coleg și eu vă va arăta Pruncului Isus. Dar dacă “Cum a furat Grinch Crăciunul” a avut lucrat numai pe acest unghi ceva mai mult, au trâmbițat un pic mai mult simpatie pentru Grinch, poate că nu ar vrea să alegeți pe el.

Acesta este un film “Cum a furat Grinch Crăciunul” care dedică resurse enorme la convingerea greșită că copiii și părinții lor doriți să vedeți o umed, straniu film, ciudat despre o creatură acru care locuiește în partea de sus a unui munte de gunoi, sperie copii, este mijloc de câinele lui, și fură tuturor cadouri de Crăciun. Da, există un final fericit, și chiar un sfânt fetiță care crede Grinch nu poate fi așa de rău, dar nu e multă fericire înainte de finalul, iar fetița este mai mult de un dispozitiv complot decât un caracter.

 

 

 

 

Grinch este jucat de Jim Carrey, care lucrează din greu ca ca actor a lucrat vreodată într-un film “Cum a furat Grinch Crăciunul”, pentru a beneficia de mici. El sare, el se rostogoleste, el contorts, el sneers, el grimase, el batjocura, el zboară prin aer și tuneluri prin muntele de gunoi, el devine blocat în coșuri și cu sufletul la gură până în explozii, și tot timpul. . . .

Ei bine, nu e Jim Carrey. După John Travolta si Robin Williams s-au plătit mai multe milioane de oameni să apară în interiorul machiaj de nerecunoscut în “Battlefield Earth” și “Bicentennial Man”, respectiv, a făcut-o să apară la oricine că, atunci când publicul merge la un film “Cum a furat Grinch Crăciunul” cu o stea de mare, ei cumpara bilete lor, în speranțele de a fi posibilitatea de a vedea că stea? Carrey a ascuns în spatele fețele inventate înainte, în “The Mask”, de exemplu, dar Grinch lui, cu nasul porc bot și Mr. Hyde coafura, arata mai mult ca un Wolfman perversă decât eroul o comedie.

Cum a furat Grinch Crăciunul 2000 – How the Grinch Stole Christmas este un film online de comedie ce se petrece in ziua de craciun. In acest film Cum a furat Grinch Crăciunul este vorba de o creatură care are intenția de a fura de Craciun. Grinch (Jim Carrey) respectă locuitorii din Whoville dar nu si bucuriea care se pregătește pentru a sărbători Crăciunul. Grinch sa născut în Whoville cu ani în urmă, dar a fost evitat, datorită aspectului său înfricoșător, și dragostea lui neimpartasita pentru Martha . În cele din urmă Grinch decide că a avut destul de suferit din toata aceasta fericire, și cu ajutorul câinelui său Max, Grinch decide sa fure Crăciunul locuitorilor din Whoville, furand cadourile, decoratiunile, pomi de Crăciun, și orice altceva ce este folosit la sarbatoarea de Craciun.

In acest film de craciun numit How the Grinch Stole Christmas (Grinci a furat Craciunul) online hd este vorba despre o creatură care are intenția de a fura de Craciun. Grinch (Jim Carrey) respectă locuitorii din Whoville dar nu si bucuriea care se pregătește pentru a sărbători Crăciunul. Grinch sa născut în Whoville cu ani în urmă, dar a fost evitat, datorită aspectului său înfricoșător, și dragostea lui neimpartasita pentru Martha . În cele din urmă Grinch decide că a avut destul de suferit din toata aceasta fericire, și cu ajutorul câinelui său Max, Grinch decide sa fure Crăciunul locuitorilor din Whoville, furand cadourile, decoratiunile, pomi de Crăciun, și orice altceva ce este folosit la sarbatoarea de Craciun.

 

Spiriduşul care are inima cu două mărimi mai mică locuieşte într-o peşteră cu domnul Crumpit, câinele său Max şi ulei extravirgin de castor şi lapte bătut pentru susţinere. Enervat de festivităţile de Crăciun scăpate parcă de sub control din Whoville, spiriduşul conspiră să strice sărbătoarea, dar până la urmă află că spiritul Crăciunului este mult mai adânc decât nişte jucării.

Nr. vizualizări: (1303)