Citeste descriere -  Are We Done Yet?, I-am dat de capat? filme online. subtitrat in romana (1h 35min)

Categorie film:

Comedie, Familie, Filme 2005
Nr. vizualizari: 1.501 views

Nick Persons (Ice Cube) s-a căsătorit cu Suzanne (Nia Long) şi se mută împreună cu ea, dar şi cu cei doi copii pe care aceasta îi are dintr-o relaţie anterioară, Kevin (Philip Daniel Bolden) şi Lindsey (Aleisha Allen), în apartamentul lui. În timp ce se pregătea de un interviu cu Magic Johnson, Suzanne îi dă lui Nick vestea cea mare: este însărcinată! Ceva mai târziu, cei doi descoperă că Suzanne este însărcinată cu gemeni. Pentru că au nevoie de mai mult spaţiu, iar actualul apartament devine mult prea neîncăpător, Suzanne şi Nick merg să se intereseze de o casă nouă pentru a o cumpăra, însă alegerea lor nu este pe placul celor doi fraţi.

Ei se întâlnesc apoi cu Chuck Mitchell Jr. (John C. McGinley) şi după o serie de discuţii se hotărăsc să cumpere casa. Numai că n-au făcut inspecţia casei şi descoperă mucegai prin camere, astfel că pe parcursul întregului film Nick este supărat pe Chuck pentru că l-a păcălit şi aproape îi distruge casa. Între timp, Lindsey se furişează afară pentru a merge la o petrecere, iar când află Nick despre acest lucru o pedepseşte. În cele din urmă, nu mai poate suporta situaţia şi îl concediază pe Chuck, ceea ce face ca Suzanne să-şi ia copii şi se mută în altă parte.

După ce îşi petrece o vreme de unul singur, punându-şi ordine în gânduri, Nick hotărăşte să repare casa de unul singur şi îşi cere scuze de la Chuck. Acesta, acceptându-i scuzele, îsi aduce câţiva prieteni pentru a-l ajuta la reparaţii, printre care şi cei doi fraţi. Curând Suzanne intră în travaliu, iar spitalul este la 30 de minute distanţă, numai că exact atunci încep şi peripeţiile, deoarece camioneta lui Chuck nu mai vrea sub nicio formă să pornească, iar Nick şi Lindsey trebuie să facă pe moaşele.

Nick (Ice Cube) si Suzanne (Long), casatoriti de curand, s-au decis sa se mute intr-o suburbie pentru a le asigura o viata mai buna celor doi copii ai lor. Dar ideea lor de “casa a viselor” este distrusa de un antreprenor cu o viziune ciudata de a face afaceri.

The fledgling romance between Nick, a playboy bachelor, and Suzanne, a divorced mother of two, is threatened by a particularly harrowing New Year’s Eve. When Suzanne’s work keeps her in …

Director:Brian Levant
Writers:Steven Gary Banks (story), Claudia Grazioso (story) |4 more credits »
Stars:Ice Cube, Nia Long, Aleisha Allen | See full cast & crew »

 

Nr. vizualizări: (1501)