Citeste descriere -  Cei 8 odioși (2015) online subtitrat. The Hateful Eight

Categorie film:

Crima, Drama, Filme 2015, Mister, Western
Nr. vizualizari: 791 views

Cei 8 odioşi (titlu original: The Hateful Eight) 2015 subtitrat în limba Romana

cei 8 odioși (2015) online subtitrat. the hateful eight

The Hateful Eight poster

The Hateful Eight poster

Un film de actiune, western scris și regizat de Quentin Tarantino. La şase ani de la Războiul Civil American, o trăsură goneşte prin peisajul îngheţat al Wyoming-ului, iște vânători de recompense își caută un adăpost din calea unei furtuni. Supraviețuirea le este însă amenințată și în adăpost, unde ajung implicați într-o intrigă cu trădări și înșelăciuni.

Anul:Filme 2015Genul:Actiune, Filme online, Western Actori:Channing Tatum, Kurt Russell, Samuel L. Jackson, Tim RothTags:filme actiune, filme western

Într-o iarnă feerică din perioada de după Războiul Civil American, în timp ce se îndreptau spre oraşul Red Rock al statului Wyoming, vânătorul de recompense John „Călăul” Ruth şi prizoniera lui fugară, Daisy Domergue, se întâlnesc cu maiorul Maquis Warren, care a devenit unul dintre cei mai ticăloşi şi lipsiţi de scrupule vânători de recompense, şi Chris Mannix, un sudist renegat care pretinde că este noul şerif al oraşului. Sperând să se poată adăposti din calea viscolului, drumeţii să îndreaptă împreună către popasul pentru trăsuri din cea mai apropiată trecătoare. Însă spre surprinderea lor, în loc să-i întâmpine Minnie ca de obicei, în locul ei îşi fac apariţia patru necunoscuţi periculoşi. Adăpostiţi sub acelaşi acoperiş, fiecare dintre cei opt începe să îşi evalueze şansele de-a mai ajunge vreodată la Red Rock.

THE HATEFUL EIGHT – Official Teaser Trailer

    Cei 8 odioşi online subtitrat in romana este un film Western mister

Povestea incepe la sfarsitul Războiul Civil Wyoming, vânători de recompense încearca să găseasca adăpost în timpul unui viscol, dar se implica într-un complot de trădare și înșelăciune. Vor supraviețui oare?
Cei 8 odiosi online cu subtitrare in limba romana este un film 2015 categorisit in drama, mister si thriller, filmul este scris si regizat de Quentin Tarantino in care joaca Jennifer Jason Leigh, Kurt Russell si Channing Tatum in rolurile principale. Actiunea filmului se petrece dupa Războiul Civil American atunci cand o trăsură goneşte prin peisajul îngheţat al Wyoming-ului. Pasagerii, vânătorul de recompense John Ruth (Russel) şi captura sa, Daisy Domergue (Leigh), se îndreaptă spre Red Rock, unde Ruth, cunoscut drept “Călăul” prin părţile acestea, o va preda justiţiei pe Domergue.

 

The Hateful Eight) 2015 subtitrat în limba Romana

The Hateful Eight) 2015 subtitrat în limba Romana

La cativa ani de la Razboiul de Secesiune, vanatorul de recompense John Ruth, zis Calaul, se indreapta spre Red Rock unde urmeaza sa isi duca prizoniera, pe Daisy Domergue la spanzuratoare. Pe drum, cei doi se intalnesc cu Maiorul Marquis Warren, un fost soldat devenit la randul sau vanator de recompense si cu Chris Mannix, noul serif din Red Rock. Surprinsi de o furtuna, cei patru isi gasesc refugiu la hanul lui Minnie, in inima muntilor. Aici, sunt intampinati de patru personaje enigmatice: mexicanul, generalul, cowboy-ul si calaul. In timp ce furtuna se abate asupra masivului, hanul va adaposti o serie de inselaciuni si tradari. Unul din acesti opt odiosi nu este cine pretinde: nu vor iesi cu totii vii din hanul lui Minnie.

Quentin Tarantino este poate cel mai cunoscut regizor al tuturor timpurilor, acesta scotand pe piata numai filme de succes. Asa este si thriller-ul „The Hateful Eight” Cei 8 odioși (2015) un film a carei actiune este plasata la cativa ani dupa terminarea Razboiului Civil. Dupe ce il tin captiv pe Daisy Domergue (Leigh), rapitorii acestuia isi gasesc adapost undeva intr-o cabana, unde planuiesc ce au de facut pentru a pune mana pe recompensa. In timpul sederii lor, planurile acestora iau o intorsatura ciudata, deceptia si tensiunea dintre acestia facandu-se simtite din ce in ce mai mult.

 

     In the dead of a Wyoming winter, a bounty hunter and his prisoner find shelter in a cabin currently inhabited by a collection of nefarious characters.

Director:Quentin Tarantino
Writer:Quentin Tarantino
Stars:Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh

Nr. vizualizări: (791)