Citeste descriere -  Singur acasa 1990 Online Subtitrat. Home Alone

Categorie film:

Actiune, Comedie, Familie, Filme 1990

Numerosul familion McCallister al micuţului Kevin de 8 ani – părinţi, unchi, fraţi, surori şi veri pornesc cu mic cu mare să petreacă sărbătorile Craciunului în străinătate, la Paris, uitându-l acasă pe băieţel.

Cu toate astea, micuţul nu se plictiseşte deloc, mai ales că doi hoţi plănuiesc să jefuiască locuinţa, crezând-o nelocuită. Curajosul şi inteligentul Kevin recurge la tot felul de capcane pentru a-şi apăra casa…

Singur acasă este unul dintre cele mai bune scenarii din câte am citit vreodata, iar Singur acasă 2 intră şi el în această categorie. Dacă n-ar fi existat, le-aş fi făcut eu – mărturisea Chris Columbus, care le-a regizat pe amândouă, dovedind şi în filmele ulterioare acelaşi talent extraordinar pentru comedie, ca în „Mrs. Doubtfire” şi „Nine Months”.

Datorita lui Columbus, Macauley Culkin, care, până în 1990, doar în filmul Uncle Buck arătase ceva deosebit, a devenit cel mai celebru actor-copil al tuturor timpurilor, o supervedetă plătită cu zeci şi zeci de milioane de dolari pentru fiecare rol.

Ambele comedii continuă să figureze la locuri de cinste pe lista filmelor cu cele mai mari încasari în box-office-ul mondial, iar micuţul erou, Kevin McCallister, este adorat de toţi copiii din lume.

„Aceste filme sunt despre răii care o încasează de la un puşti” – spune Joe Pesci, interpretul banditului Harry. „Toţi copiii vor să fie Mack şi să ne facă praf pe Daniel şi pe mine. Mi se întâmplă deseori ca puştii pe care-i întâlnesc să-mi dea adresele ca să le jefuiesc casele şi ca ei să mă poată pune cu botul pe labe.”

Celalalt hoţ, Marv, e jucat de Daniel Stern, care povesteste: „Eu sunt banditul mai blând şi mai milos, cam tare de cap, e-adevărat, dar dornic de revanşă.”

 

Honest Trailers – Home Alone

 

 

Home Alone – HD Trailer 1990


Home Alone 1 – Singur Acasa 1 1990 Online Subtitrat in Romana.Numerosul familion McCallister al micutului Kevin de 8 ani – parinti, unchi, frati, surori si veri pornesc cu mic cu mare sa petreaca sarbatorile Craciunului in strainatate, la Paris, uitandu-l acasă pe baietel
In regia lui Chris Columbus, comedia “Singur acasa” prezinta povestea unui pusti de doar 8 ani care este uitat de parintii sai acasa. Kevin va trebui sa stea singur in casa dupa ce parintii sai l-au uitat cand au plecat in graba la aeroport deoarece pierdeau zborul spre Paris.  Kevin va avea de furca cu doi hoti care planuiesc sa fure din casele celor care sunt plecati de sarbatori. Hotii vor avea de-a face cu Kevin atunci cand vor incerca sa intre in casa sa , el intinzandu-le tot felul de capcane  la fiecare pas.

 

Singur acasă este unul dintre cele mai bune scenarii din câte am citit vreodata, iar Singur acasă 2 intră şi el în această categorie. Dacă n-ar fi existat, le-aş fi făcut eu  mărturisea Chris Columbus, care le-a regizat pe amândouă, dovedind şi în filmele ulterioare acelaşi talent extraordinar pentru comedie, ca în Mrs. Doubtfire şi Nine Months

Nr. vizualizări: (44896)