Citeste descriere -  Complet Deplasata (2014) Online Subtitrat romaneste. Tammy

Categorie film:

Comedie, Filme 2014
Nr. vizualizari: 2.185 views
Complet Deplasata (2014) Online Subtitrat. In orasul Murphysboro, Illinois, Tammy (Melissa McCarthy) conduce o masina spre locul ei de munca. Ajunsa la servici seful ei Keith (Ben Falcone), o concediaza pentru multiple intarzieri la locul de munca. Mergand spre casa masina ei se strica pe Illinois Route 13.
Ajunsa acasa ea il gaseste pe sotul ei Greg (Nat Faxon) stand la o masa romantica cu vecina lor (Toni Collette). Suparata foc pe chestia asta ea pleaca la parintii ei. ea vorbeste cu mama sa Deb (Allison Janney), si ii zice despre planurile ei de a pleca departe si ia masina buncii ei Pearl (Susan Sarandon) si pleaca.
Bunica ei i se alatura nepoatei sale si o ajuta cu bani pentru calatorie. Intr-un local cele doua Tammy şi Pearl se imbata iar a doua zi cand se trezesc, Pearl incerca sa o convinga pe Tammy sa nu se mai intoarca acasa si sa merga la Cascada Niagara.Pe drumul dinspre Cascada Niagara, Tammy face un jaf armat la un magazin ce apartine de lanturile magazinului Topper Jack.Impreuna cu verisoara lesbiana a lui Pearl Lenore (Kathy Bates), distrug masina pentru a nu i se da de urma.
  
Tammy Official UK Trailer #1 (2014) – Melissa McCarthy, Susan Sarandon Comedy HD

Nimic nu mai merge pentru Tammy. Intr-o singura zi, masina i se strica, de la locul de munca este concediata din cauza ca a intarziat si apoi descopera ca sotul o inseala tocmai cu vecina. Disperata, Tammy ii cere ajutorul mamei sale insa se loveste de un refuz categoric. Pearl, bunica sa se ofera sa ii imprumute masina cu conditia sa o duca la Cascada Niagara. Neavand de ales, Tammy accepta. Insa, aceasta calatorie este departe de a fi una relaxanta. Pearl, diabetica, exagereaza cu alcoolul agravandu-si starea de sanatate. Situatia financiara dificila o determina pe Tammy sa comita o multime de greseli.

 

Tammy,este un film de comedie 2014,scris regizat de Ben Falcone.Totul ii merge rau lui Tammy (Melissa McCarthy).In numai o zi, masina i se strica pe autostrada 13, este data afara de la munca din cauza ca a intarziat, apoi afla ca sotul o insala. Agitata, Tammy cere ajutorul mamei sale insa se loveste de un refuz categoric. Pearl (Susan Sarandon), bunica sa se ofera sa ii imprumute masina cu conditia sa o duca la Cascada Niagara. Neavand de ales, Tammy accepta. Insa, aceasta calatorie este departe de a fi una relaxanta. Pearl, diabetica, exagereaza cu alcoolul agravandu-si starea de sanatate. Situatia financiara dificila o determina pe Tammy sa comita o multime de greseli.
After losing her job and learning that her husband has been unfaithful, a woman hits the road with her profane, hard-drinking grandmother.

Director:

Ben Falcone

Writers:

Melissa McCarthy, Ben Falcone

Stars:

Melissa McCarthy, Susan Sarandon, Kathy Bates |See full cast and crew »

Nr. vizualizări: (2185)