Citeste descriere -  The Aviator – Aviatorul 2004, filme online subtitrate

Categorie film:

Biografie, Drama, Filme 2004
Nr. vizualizari: 4.035 views

https://i.imgur.com/heBlCOSl.jpgThe Aviator – Aviatorul 2004, film online DVDRip, subtitrat în Română

      În 1927, Howard Hughes (Leonardo DiCaprio) este moştenitorul unei averi uriaşe ce locuieşte în California şi îl angajează pe Noah Dietrich (John C. Reilly) pentru a-i conduce compania. Pasionat de film şi aviaţie, Hughes începe să regizeze filmul mut „Hell’s Angels” şi devine obsedat de a filma în mod realist, iar când apare „The Jazz Singer”, primul lung metraj sonor, el hotărăşte ca şi filmul său să fie aşa. Drept rezultat, iroseşte o mulţime de timp şi bani pentru a-l realiza. În cele din urmă, în ciuda scepticismului presei, Hell’s Angels rupe norii. Totuşi, Hughes nu este pe deplin mulţumit de rezultat şi face noi modificări după ce a avut loc premiera. Mai târziu, el realizează „Scarface” şi „The Outlaw.”

     Hughes se implică într-o relaţie amoroasă cu actriţa Katharine Hepburn (Cate Blanchett) şi ea îl ajută să-i mai îndulcească simptomele bolii OCD. În ciuda faimei pe care şi-a câştigat-o datorită filmelor, pasiunea lui cea mai mare rămâne totuşi aviaţia, astfel că achiziţionează pachetul majoritar de acţiuni la compania Tra Transcontinental & Western Air (TWA), predecesorul lui Trans World Airlines. În 1935, el testează avionul H-1 Racer, ducându-l spre un nou record mondial în materie de viteză.

     Trei ani mai târziu, Hughes face ocolul pământului în patru zile, doborând recordul precedent fără nicio emoţie. Juan Trippe (Alec Baldwin), preşedintele companiei rivale, Pan American World Airways (Pan Am), este hotărât să nu-i permită lui Hughes să-i pună în pericol supremaţia companiei sale. Trippe îl pune pe prietenul său, Senatorul Owen Brewster (Alan Alda), să introduca o lege care i-ar asigura companiei sale monopolul în transportul aviatic. Hepburn şi Hughes se despart după ce ea îi spune că s-a îndrăgostit de un coleg actor pe nume Spencer Tracy (Kevin O’Rourke), ceea ce-l face pe Hughes să înceapă o serie de aventuri, iar una dintre ele este actriţa Ava Gardner (Kate Beckinsale).

Regia: Martin Scorsese
Cu: Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett, Kate Beckinsale
Gen film: Biografic,Drama,
Producator: Forward Pass, Appian Way, IMF Internationale Medien und Film GmbH & Co. 3. Produktions KG
Durata: 170 minute
An: 2004

     Leonardo DiCaprio il interpreteaza pe Howard Hughes, cel care, de-abia iesit din anii adolescentei, ia decizia neconformista de a cheltui averea mostenita din mica firma a tatalui sau, pentru a realiza un film de factura epica, redand o lupta aeriana din timpul primului razboi mondial, « Hell’s Angels ». Contrar sistemului de la Hollywood, ca producator independent, Hughes a decis sa faaca un film diferit de toate celelalte, realizand figuri de inalt pilotaj, proiectand avioane speciale, ceea ce a dus la inregistrarea celui mai exorbitant buget din istoria filmului. « Hell’s Angels » l-a propulsat pe baiatul inca naiv, Howard Hughes, dincolo de sansa, in celebritate.

     The Aviator (2004) Online HD Unul dintre cele mai interesante personaje ale secolului XX, Howard Hughes (industrias, producator de film si unul din marii inventatori americani) se considera mai presus de toate, aviator. In aceasta poveste spectaculoasa, regizorul Martin Scorsese pune în prim plan cea mai prolifica perioada din viata lui Hughes (interpretat de Leonardo DiCaprio – castigator al Globului de Aur) – cea din anii ‘20 pana in ‘40. A fost o perioada cu mari inventii in domeniul aeronauticii, povesti de dragoste (inclusiv cea cu Katharine Hepburn, interpretata de Cate Blanchett) si batalii crunte între corporatii. Fiti gata pentru o calatorie extraordinara, alaturi de un miliardar excentric, geniu si nebun în acelasi timp.

    Unul dintre cele mai interesante personaje ale secolului XX, Howard Hughes (industrias, producator de film si unul din marii inventatori americani) se considera mai presus de toate, aviator.
In aceasta poveste spectaculoasa, regizorul Martin Scorsese pune ?n prim plan cea mai prolifica perioada din viata lui Hughes (interpretat de Leonardo DiCaprio – castigator al Globului de Aur) – cea din anii ‘20 pana in ‘40. A fost o perioada cu mari inventii in domeniul aeronauticii, povesti de dragoste (inclusiv cea cu Katharine Hepburn, interpretata de Cate Blanchett) si batalii crunte ?ntre corporatii. Fiti gata pentru o calatorie extraordinara, alaturi de un miliardar excentric, geniu si nebun ?n acelasi timp.

Trailer: The Aviator (2004) Official Trailer #1 – Leonardo DiCaprio

Server1


Server 2

Partea 1

Partea 2

Nr. vizualizări: (4035)