Citeste descriere -  Scooby-Doo 2014, filme online. WrestleMania Mystery

Nr. vizualizari: 701 views

Scooby-Doo 2014, filme online. WrestleMania Mystery

Când Shaggy și Scooby câștigă bilete la WrestleMania, întreaga bandă se deplasează în Mașina Mystery la WWE City pentru a participa la acest eveniment epic. Cu toate acestea, atunci când apare un urs fantomatic și misterios ce amenință să strice spectacolul, Scooby, Shaggy, Velma, Daphne și Fred conlucrează cu WWE Superstars pentru a rezolva cazul.

Trailer Scooby-Doo! WrestleMania Mystery Official Trailer 1 (2014) – Animation Movie HD

Scooby-Doo! WrestleMania Mystery 2014 in regia lui Brandon Vietti,filmul incepe cu acceasi si nimeni altii decat Shaggy si Scooby câștigand bilete la WrestleMania, intreaga banda se deplasează cu Mystery Machine la WWE City pentru a participa la evenimentul epic. Cu toate acestea, atunci când apare un o fantoma urs misteriosa și amenință ca strica spectacolul, Scooby, Shaggy, Velma, Daphne și Fred lucra cu WWE Superstars pentru a rezolva cazul..
Partea 1

Partea 2

Scooby câștigand bilete la WrestleMania, intreaga banda se deplasează cu Mystery Machine la WWE City pentru a participa la evenimentul epic. Cu toate acestea, atunci când apare o fantoma urs, misterios și ii amenință ca le va strica spectacolul, Scooby, Shaggy, Velma, Daphne și Fred se aliaza cu WWE Superstars pentru a rezolva cazul..

Varianta 2 – Partea 1

Varianta 2 – Partea 2

Nr. vizualizări: (701)