Citeste descriere -  Testoasele Ninja, 2014. film online subtitrat – Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

Nr. vizualizari: 4.451 views

Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) Ţestoasele Ninja

      April O’Neil (Megan Fox), o reporteră la Canalul 6 de ştiri din New York, urmăreşte de ceva vreme o organizaţie misterioasă cunoscută drept Foot Clan care terorizează oraşul. Ea dă peste un jaf pe care-l comit aceştia într-o noapte şi observă cum o figură cu aspect straniu îi împiedică să-şi ducă acţiunea până la capăt. Ea încearcă să relateze la postul de ştiri despre ceea ce tocmai a văzut, însă nimeni nu o crede. The Foot Clan încep apoi să terorizeze lumea de la un metrou, aşa că April se duce acolo pentru a încerca să descopere justiţiar şi să găsească dovezi pe care să le prezinte la TV.

      De această dată, April vede patru justiţiari care se luptă cu răufăcătorii şi apoi pleacă de acolo. Ea reuşeşte să-i depisteze când se urcă pe acoperişul unei clădiri şi încearcă să facă o poză pentru a-i convinge pe colegii de serviciu că justiţiarii sunt reali. Ţestoasele Leonardo, Michelangelo, Donatello şi Raphael realizează că au fost fotografiate şi îi şterg imaginile, spunându-i că nu trebuie să dezvăluie nimănui despre existenţa lor. Ea le cere să-i spună cine sunt înainte de-a pleca şi aceştia se prezintă ca fiind „Adolescenţii Mutanţi Ţestoase Ninja”.

      Ea încearcă din nou să-i explice şefei sale, Bernadette Thompson, despre existenţa Ţestoaselor Ninja şi că ele se luptă în secret cu membrii Foot Clan. April continuă apoi să-şi spună păsul, de această dată colegului de muncă Vernon Fenwick, cel care are şi nişte sentimente romantice profunde faţă de ea, dar nici el nu e capabil să o creadă. Dar cu toate acestea, el acceptă să o ajute să-şi continue cercetările în legătură cu aceste Ţestoase misterioase.

Teenage Mutant Ninja Turtles Official International Trailer #1 (2014) – Whoopi Goldberg Movie HD


      Dupa invingerea dusmanului lor, The Shredder, Testoasele s-au despartit. Incercand sa le reuneasca, maestrul Splinter e din ce in ce mai ingrijorat de multimea de monstri care incep sa apara in New York. Ei au o stransa legatura cu intunecatele intentii ale industriasului Max Winters, care vrea sa deschida un portal in timp. Numai superechipa de luptatori ninja, formata din Leonardo, Donatello, Michelangelo si Rafaello, alaturi de vechii lor aliati, April O’Neil si Casey Jones, ii poate sta in cale

       New York are nevoie de eroi, căci Shredder şi Clanul Piciorului au pus mâna pe tot, de la poliţie, la politicieni. Viitorul se arată sumbru pentru locuitorii metropolei până în momentul în care nişte fraţi renegaţi ies din dedesubturile oraşului pentru a-şi împlini destinul de Ţestoase Ninja. Ţestoasele se vor alia cu curajoasa reporteriţă April O’Neil (Megan Fox) şi cu cameramanul acesteia, Vern Fenwick (Will Arnett) pentru a salva oraşul şi pentru a da în vileag planurile diabolice ale lui Shredder.ŢESTOASELE NINJA este bazat pe personajele Teenage Mutant Ninja Turtles create de PETER LAIRD şi KEVIN EASTMAN, după un scenariu de JOSH APPELBAUM & ANDRÉ NEMEC şi EVAN DAUGHERTY. Producător e MICHAEL BAY (franciza-blockbuster Transformers), iar regizor, JONATHAN LIEBESMAN (Wrath of the Titans).

      When a kingpin threatens New York City, a group of mutated turtle warriors must emerge from the shadows to protect their home.

Director: Jonathan Liebesman
Writers: Josh Appelbaum, André Nemec, 3 more credits »

Nr. vizualizări: (4451)