Citeste descriere -  Sinbad: The Fifth Voyage 2014 – Film online subtitrat

Nr. vizualizari: 4.395 views

Sinbad: The Fifth Voyage (2012)

      Filmul prezintă o nouă aventură a celebrului personaj Sinbad. Această  aventură îl va purta pe protagonist într-o călatorie foarte palpitantă și plină de peripeții  în care va încerca să îl salveze pe fiul sultanului din mâinile unui vrăjitor. Aventura îl duce până în deșert unde va lupta contra unor creaturi mitice care vor încerca să îl oprescă din misiunea lui.

Alături îi vor fi în această aventură și oamenii lui: Firoozeh, Mujeed și Zoreh, care vor lupta pentru aceasta cauză alături de el. Pe parcurs situația se complică puțin când Sinbad va fi capturat de către Ciclop, echipajul său confruntându-se cu o mare dilemă: să își croiască drum până la castelul acelui vrăjitor sau să îl ajute pe Sinbad?

Regizat si scris de Shahin Sean Solimon,”Sinbad: The Fifth Voyage” prezintă filmul de actiune si fantastic intr-o nouă aventură a faimosului personaj Sinbad.Această aventură îl va purta pe protagonist într-o călatorie foarte palpitantă și plină de peripeții în care va încerca să îl salveze pe fiul sultanului din mâinile unui vrăjitor. Aventura îl duce până în deșert unde va lupta contra unor creaturi mitice care vor încerca să îl oprescă din misiunea lui.

Când prințesa, fata sultanului, este luată în timpul unei magii negre de către un vrăjitor rău, Sindbad are sarcina de a merge în deșertul plin de magie și creaturi pentru a o salva…

Sinbad: The Fifth Voyage TRAILER (2012) – Fantasy Movie HD

     Sinbad: The Fifth Voyage este un film fantazie, regizat de Shahin Sean Solimon, lansat in anul 2014.Când sa născut sultanului primul nascut este luat de către un vrăjitor rău, Sinbad este însărcinată cu călătoresc într-un deșert de magie și creaturi pentru ao salva.

Server 2 Sinbad: The Fifth Voyage HD

Server 3 Sinbad: The Fifth Voyage HD

When the Sultan’s first born is taken by an evil sorcerer, Sinbad is tasked with traveling to a desert of magic and creatures to save her.

Director: Shahin Sean Solimon
Writers:Shahin Sean Solimon, Evelyn Gabai
Stars:Patrick Stewart, Lorna Raver, Isaac C. Singleton Jr.

Nr. vizualizări: (4395)