Citeste descriere -  The Revenant (2015) Online Subtitrat

Nr. vizualizari: 1.219 views

The Revenant: Legenda lui Hugh Glass 2015 subtitrat

în limba Romana, un film de aventura western regizat de Alejandro González Iñárritu. Povestea reala a unui american din anii 1823 Hugh Glass (Leonardo DiCaprio), care va trece printr-o încercare grea a vieții, când va fi atacat de un urs şi, fiind foarte grav rănit, va fi părăsit de ceilalţi colegi ai lui într-o pădure nu înainte de ai luat tot ce avea asupra lui. După ce reuşeşte să scape cu viaţă, el va pune la cale un plan de răzbunare asupra celor care l-au abandonat și iau furat tot lăsându-l sa moară.Inspirat de evenimente adevărate,

Revenant – The Revenant

: Legenda lui Hugh Glass este o experiență cinematică captivantă și viscerala ce captureaza o aventura epica a unui om, de supraviețuire și puterea extraordinară a spiritului uman. Într-o expeditie in desertul american, Explorerul legendar Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) este brutal atacat de un urs și lăsat să moară de către membrii propriei echipe de vânătoare. În încercarea de a supraviețui, Glass îndură durere de neimaginat, precum și trădarea confidentul lui John Fitzgerald (Tom Hardy). Ghidându-se după voință pură și dragostea familiei sale, Glass trebuie să indure o iarnă vicioasa într-o urmărire neobosita de a trăi și de a găsi răscumpărare.Revenant este regizat și co-scris de regizorul de renume, castigator al Premiului Academiei (R) Alejandro G. Iñárritu (Birdman, Babel).The Revenant este inspirat dupa o poveste reala si suprinde o experienta cinematica ce cuprinde aventura unui om pentru a supravietui si extraordinara putere a spiritului uman. Intr-o expozitie de exploatare a Americii salbatice in anul 1823, legendarul explorator, Hugh Glass, este atacat cu brutalitate de catre un urs si lasat sa moara de catre colegii lui de vanatoare. In incercarea sa de supravietuire, Glass suporta o incredibila durere precum si tradarea confidentului sau John Fitzgerald. Ghidat de voita de razbunare si dragostea pentru familia lui, Glass trebuie sa parcurca o iarna crunta intr-o continuua lupta pentru supravietuire si pentru a gasi rascumparare. The Revenant este un lucru care se intoarce de printre morti.

The Revenant Official Teaser Trailer #1 (2015) – Leonardo DiCaprio, Tom Hardy Movie HD

The Revenant 2015 online subtitrat in romana

, este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acţiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expediţii în Munţii Stâncoşi, unde este prins de un urs grizzly şi sfârtecat. Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ţine companie în ultimele clipe de viaţă şi pentru a-i săpa mormântul, dar, de frică să nu fie prinşi de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele şi echipamentul şi fug. Însă eroul îngrozitoarei confruntări cu ursul grizzly nu moare: se târăşte, deşi mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin sălbăticie, animat de sumbre planuri de răzbunare împotriva celor care l-au părăsit. The Renevant 2015 online subtitrat, este un film in care DiCaprio sunt sigur ca va impresiona.

The Revenant este un film american lansat în anul 2015

, inspirat din fapte reale. Este vorba despre un epic western regizat de către Alejandro G. Iñárritu. Acțiunea filmului se petrece în anul 1823, în Montana și South Dakota, unde ne întâlnim cu protagonistul nostru, omul de frontieră și vânătorul de blănuri, Hugh Glass. Scenariul a fost scris de către Mark L. Smith și Iñárritu și este bazat parțial pe lucrarea lui Michael Punke, The Revenant: A Novel of Revenge. În acest film ne vom întâlni cu Leonardo Dicaprio, Tom Hardy, Will Poulter și Domhnall Gleeson.

 

  • Regia:Alejandro González Iñárritu
  • Actori:Tom Hardy, Leonardo DiCaprio, Domhnall Gleeson
  • Gen:Aventura, Drama, Filme Online, Thriller
  • Scenariu:Alejandro González Iñárritu (screenplay), Michael Punke (novel)
  • Data Lansarii:January 2016 (USA)
  • Durata:2h 36min
  • Titlu Original:The Revenant (2015)

The Revenant este un film online thriller plin de aventura 2015 subtitrat in Romana regizat si scris dupa un scenariu de Alejandro González Iñárritu ,inspirat din romanul lui Michael Punkein, in rolurile principale cu actorii Leonardo DiCaprio, Tom Hardy si Will Poulter.

În timpul unei expediţii într-o America sălbatică, legendarul vânător Hugh Glass (interpretat de Leonardo DiCaprio) este atacat în mod brutal de către un urs şi lăsat mai mult mort decât viu de membrii propriei sale echipe. În cadrul unei lupte dramatice pentru supravieţuire, Hugh îndură o suferinţă de neimaginat, atât fizică cât şi psihică. Nu poate să creadă că, omul sau de încredere, John Fitzgerald l-a putut trăda atât de mişeleşte. Ghidat de o voinţă şi o ambiţie de fier dar şi de iubirea pentru familie, Glass este nevoit să înfrunte un frig groaznic într-o lupta inexorabilă de supravieţuire. Va reuşi să scape cu viaţă din această teribilă situaţie? The Revenant este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acţiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass, membru al unei expediţii în Munţii Stâncoşi, unde este prins de un urs şi sfârtecat.

The Revenant este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acţiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expediţii în Munţii Stâncoşi, unde este prins de un urs grizzly şi sfârtecat. Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ţine companie în ultimele clipe de viaţă şi pentru a-i săpa mormântul, dar, de frică să nu fie prinşi de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele şi echipamentul şi fug. Însă eroul îngrozitoarei confruntări cu ursul grizzly nu moare: se târăşte, deşi mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin sălbăticie, animat de sumbre planuri de răzbunare împotriva celor care l-au părăsit.

IMDB : 8,5

Nr. vizualizări: (1219)