Citeste descriere -  Fracture 2007, filme online subtitrate

Categorie film:

Actiune, Crima, Drama, Filme 2007, Thriller
Nr. vizualizari: 3.333 views

https://i.imgur.com/GFehwFHl.jpgATENŢIE!!! Descrierea poate conţine spoilere!

Ted Crawford (Anthony Hopkins), un inginer irlandez bogat şi priceput din Los Angeles, descopera că soţia lui, Jennifer (Embeth Davidtz), are o aventură cu detectivul Robert Nunally (Billy Burke). După ce îi reproşează acest lucru, Ted o împuşcă şi o răneşte serios, iar apoi mărturiseşte imediat fapta lui Nunally, venit la faţa locului. El intră apoi într-o bătălie psihologică împotriva unui tânăr avocat pe nume Willy Beachum (Ryan Gosling), care consideră că acest caz este unul foarte simplu şi clar, dorind să meargă cât mai repede în judecată. Beachum îşi consumă timpul concentrându-se asupra transferării sale către o firmă cunoscută de avocatură şi se implică într-o relaţie amoroasă cu viitoarea şefă, Nikki Gardner (Rosamund Pike).
La proces, Crawford alege să se reprezinte singur şi spune că ofiţerul care l-a arestat avea o aventură cu soţia lui, l-a agresat în timpul arestării şi a fost prezent în timpul interogatoriului, astfel că doreşte ca declaraţia respectivă să fie inadmisibilă ca dovadă, deoarece a fost obţinută într-un mod ilegal.

Fracture 2007 Official Trailer


Beachum descoperă că arma lui Crawford nu a fost folosită pentru a o împuşca pe soţia sa, ba chiar n-a fost folosită niciodată şi gloanţele nu se potrivesc cu cele găsite la faţa locului. Cum casa a fost pusă sub supraveghere tot timpul de la împuşcătură şi arestarea lui Crawford, poliţia este confuză.

Beachum este tentat de Nunally să planteze dovezi false care să-l incrimineze pe Crawford, dar acesta se răzgândeşte în ultimul moment. Fără vreo altă dovadă concretă care să fie prezentată juriului, Beachum este forţat să retragă acuzaţiile şi Crawford este achitat. După proces, viitorul lui Beachum la firma respectivă de avocatură este în pom şi pomul în aer. Totuşi, el ia în calcul posibilitatea de-a deveni procuror. Crawford glumeşte sarcastic cu Beachum spunându-i că l-a „găsit pe Dumnezeu” şi îl motivează mai tare pentru a continua să caute dovezi aproape în mod obsesiv.

Acesta este un thriller cel mai de succes. În ceea ce priveşte performanţele, cel mai remarcabil este, cu siguranţă Rosamund Pike de. Ea a făcut o impresie mare în Marea Britanie prin care figurează în drame de televiziune clasic, la care ea are un talent natural, şi pentru care ea este adecvat, fără a cheltui o mare de efort. Aici, cu toate acestea, ea arata ce lucruri ea este într-adevăr făcută din. Ea oferă o performanţă Noir impecabil în 1940 cel mai bun de 1950 stil Hollywood, iar în cazul în care oportunităţile au fost destul de frecvente, ea ar putea stabili cu uşurinţă o nişă pentru ea insasi ca o femme fatale de racire de plumb în nenumărate filme online de buget mare. Ea are o rece, distant frumusete, rafinat, un gât perfectă. şi ochii negri, cum ar fi oglinzi cu calităţi supranaturale tulburătoare. Pentru că ea este un pic de o offscreen intelectual, bine de citit şi de livresc, ea are inteligenta de a pune un mister cugetatorii în privirea ei, si este cel mai bun la a face acest lucru ca pe cineva puternic sau cunostinte. Ea, de asemenea, ştie cum să ne convingă că ea poate fi oprit rocker ei, pur şi simplu prin deteriorate irisi ei. Ea nu ar face participant la “Big Brother”, un bun, şi nu ar putea juca cu succes un copil prost, îndrăznesc să spun. (Oafs sunt în cerere mare în aceste zile, şi Ryan Gosling joaca unul, nu apare pentru a putea să deţină o furculiţă în mod corespunzător la cină.) Pike, ar trebui să colaboreze cu Audrey Tautou (“Elf”), ca Pike şi-ar Elf fi o combinatie irezistibila pe ecran, ca ochii lor mari, pline de lucruri misterioase ar merge atât de bine împreună, şi le-ar consolida unul pe altul. În ceea ce pentru restul filmului online, este, de asemenea, Embeth Davidtz, o actrita fascinant care a făcut o astfel de impresie în admirabila “Junebug” (2005), şi este o ruşine pentru o astfel de creatura frumoasa pentru a obţine împuşcat atât de repede în poveste. Un punct slab al povestii este lipsa totală de back-poveste, şi de ce un om destul pentru a fi Davidtz Grand-tată se întâmplă să fie soţul ei, dar cred că dacă sunteţi hotărâţi să arunce Anthony Hopkins, trebuie doar să închideţi dvs. ochii şi merge mai departe. Interimar de Hopkins a îmbunătăţit enorm de pe vremea când el era atât de manierat şi mestecate atât de multe din cuvintele lui, care ma condus nebun, şi L-am găsit unul dintre actorii cei mai iritante.

Ted Crawford este un inginer structural metodic, care planuieste o modalitate sistematica de a-si ucide tanara lui sotie Jennifer, atunci cand afla ca ea are o relatie cu un politist negociator de ostatici. Crawford a gasit un plan diabolic de a o ucide pe sotia lui si sa il implice pe Detectivul Rob Nunally in aceasta crima. Dupa ce Crawford isi impusca sotia, politia soseste la locul crimei si permite intrarea detectivului Nunally sa intre in casa. Crawford recunoaste ca si-a impuscat sotia si ca ea sta intinsa pe jos in cealalta camera. Detectivul Nunally verifica sa vada daca Jennifer este inca in viata, dupa care isi da seama ca ea este amanta lui.

Ea este impuscata in cap, dar nu moare, iar Nunally il aresteaza pe Crawford, care doreste un proces urgent. Cu confesiunea semnata si arma folosita ca dovada a crimei, Willy Beachum isi da seama ca l-ar putea ajuta pe Crawford sa castige acest proces. Dar Beachum nu isi da seama in ce se baga, cand realizeaza ca acest caz este prea complicat si necesita un efort psihologic, care il va impinge la limite.

    Cand Ted Crawford (Anthony Hopkins) descopera ca tanara si frumoasa sa sotie, Jennifer (Embeth Davidtz), are o aventura, el ii planuieste moartea… o crima perfecta. Printre politistii sositi la locul crimei se afla si detectivul negociator pentru ostateci Rob Nunally (Billy Burke), care este singurul caruia i se permite sa intre in casa.

Surprinzator, Crawford admite foarte repede ca si-a impuscat sotia, dar Nunally este prea socat pentru a-i acorda atentie lui Ted, cand o descopera pe amanta sa, de a carei identitate reala nu stia nimic, zacand pe podea intr-o baie de sange. Desi Jennifer a fost impuscata in cap, Nunally realizeaza ca ea nu este moarta.

Crawford este arestat imediat si judecat dupa confesiunea sa, fiind acuzat de asistentul procurorului districtului, Willy Beachum (Ryan Goslin), care era pe picior de plecare din procuratura pentru a pleca sa lucreze intr-o mare firma de avocatura. Dar nimic nu este atat de simplu pe cat pare, inclusiv acest caz. Crawford si Willy invata amandoi ca o “ruptura” poate fi gasita in orice fatada perfecta.

New Line Cinema, in asociere cu Castle Rock Entertainment, prezinta filmul “Ruptura”, cu Anthony Hopkins, Ryan Gosling, David Strathairn, Rosamund Pike, Embeth Davidz, Cliff Curtis, Fiona Shaw si Bob Gunton. Filmul este regizat de Gregory Hoblit (Primal Fear, Frequency), dupa un scenariu de Daniel Pyne si Glenn Gers, producatorul este Charles Weinstock iar producatori executivi sunt Liz Glotzer, Hawk Kock si Toby Emmerich. Din echipa de productie mai fac parte: directorul de imagine Kramer Morgenthau, monteurul David Rosenbloom si compozitorii Mychael si Jeff Danna.

Ita

Thomas, uomo facoltoso sposato alla giovane e affascinante Jennifer, viene ritrovato nella propria abitazione, la moglie in una pozza di sangue. Immediatamente confessa di aver sparato alla donna dopo aver scoperto che lo tradiva, ma l’ambizioso procuratore distrettuale incaricato del processo si ritrova per le mani un caso ben più complicato…

Fracture – (2007)
Ruptura
IMDB:7.1/10 din 85108 voturi
Gen:Suspans, Mister, Drama, Crima
Durata:113 minute
Regia:Gregory Hoblit
Actori:Zoe Kazan, David Strathairn, Ryan Gosling, Embeth Davidtz, Billy Burke

 


Cd1 720

Cd2 720

Ita

Thomas, uomo facoltoso sposato alla giovane e affascinante Jennifer, viene ritrovato nella propria abitazione, la moglie in una pozza di sangue. Immediatamente confessa di aver sparato alla donna dopo aver scoperto che lo tradiva, ma l’ambizioso procuratore distrettuale incaricato del processo si ritrova per le mani un caso ben più complicato…

Fracture – (2007)
Ruptura
IMDB:7.1/10 din 85108 voturi
Gen:Suspans, Mister, Drama, Crima
Durata:113 minute
Regia:Gregory Hoblit
Actori:Zoe Kazan, David Strathairn, Ryan Gosling, Embeth Davidtz, Billy Burke

 

 

Fracture – Official® Trailer [HD]

Nr. vizualizări: (3333)