Citeste descriere -  Eroi Anonimi: Fury (2014), Film online subtitrat

Categorie film:

Actiune, Drama, Filme 2014, Razboi
Nr. vizualizari: 7.963 views

Furia: Eroi anonimi – titlu original: Fury (2014)

Povestea ne poartă în aprilie 1945, la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, iar în centrul atenţiei este Wardaddy (Brad Pitt), un sergent american cu mare experienţă în luptă. Împreună cu echipajul său de cinci oameni, Wardaddy conduce un tank Sherman supranumit Fury şi pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigaşă care ar trebui să dea ultima lovitură forţelor armate ale Germaniei naziste.

Anul 1945, Al Doilea R[zboi Mondial este pe sfârşite. însă nu pentru toată lumea: Warddady şi echipa sa formată din cinci oameni se îndreaptă spre Germania la bordul tancului lor Sherman. Sunt trimişi în misiune în spatele liniilor inamice. O misiune sinucigasă în care vor fi nevoiţi să facă faţă unui numar de 300 de soldati germani. Warddady este nevoit să le insufle curaj oamenilor săi cu caractere diferite însa hotaraţi să iţi urmeze superiorul oriunde. Printre acestia se numară şi Norman un tânar recrut, tânar pe care Wardaddy il ia sub aripa sa.

Brad Pitt conduce o echipă de tanchişti în ultimele zile din cel de-al Doilea Război Mondial în cel mai recent film regizat de David Ayer, „Fury”. Sergentul Wardaddy (Pitt) este experimentatul comandant unui tanc Sherman. Hotărât să dea lovitura decisivă pentru Aliaţi în Teatrul de luptă European, Wardaddy îşi conduce echipa formată din cinci soldaţi într-o misiune dificilă dincolo de liniile inamice. Misiunea lui este complicată şi mai tare de apariţia bruscă a unui biban în plutonul său, iar sergentul ştie că victoria este extrem de aproape, aşa că jură să o obţină prin orice mijloace necesare.

Vizioneaza filmul Fury – Furia: Eroi anonimi (2014) online subtitrat in limba romana. Povestea ne poartă în aprilie 1945, la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, iar în centrul atenţiei este Wardaddy (Brad Pitt), un sergent american cu mare experienţă în luptă. Împreună cu echipajul său de cinci oameni, Wardaddy conduce un tank Sherman supranumit Fury şi pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigaşă care ar trebui să dea ultima lovitură forţelor armate ale Germaniei naziste.

Fury Official Trailer #1 (2014) – Brad Pitt, Shia LaBeouf

Fury îşi desfăşoară acţiunea în ultima lună din cel de-al Doilea Război Mondial din zona europeană. Pe când Aliaţii dezvoltă un atac final asupra Germaniei Naziste, un sergent al Armatei Americane pe nume Don „Wardaddy” Collier (Brad Pitt) comandă un tanc Sherman pe care-l numeşte drept Fury. El este acompaniat de trei veterani pe nume Boyd „Bible” Swan (Shia LaBeouf), Grady „Coon-Ass” Travis (Jon Bernthal), şi Trini „Gordo” Garcia (Michael Peña). Un alt membru al echipei lor este Norman Ellison (Logan Lerman), un puştan care abia s-a înrolat în armată şi despre care se spune că nu a mai văzut niciodată cum arată un tanc în interior.

Unitatea supravieţuitoare, care a fost împreună încă din Campania Nord Africană, când se întâlnesc cu noul recrut ei ajung să-l dispreţuiască din cauza lipsei sale de experienţă şi ezitarea lui de-a ucide germani, mai ales adolescenţii de la Hitlerjugend; o decizie care are drept consecinţă distrugerea unui tanc al Aliaţilor şi a echipei acestuia. Wardaddy este furios şi în timp ce încearcă să-l brutalizeze pe tânăr pentru a-l „educa” şi a-l face să devină conştient de realitatea dură a războiului, el îl forţează violent pe Norman să îi ia arma şi să împuşte mortal un prizonier german.

Când Norman refuză să execute ordinul, Wardaddy îl ameninţă la rândul său cu arma şi îl obligă din nou să-l execute pe prizonier. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că Wardaddy începe să se simtă responsabil de siguranţa puştiului şi vrea să-l facă mai atent pentru a evita să fie ucis. Această legătură dintre ei devine şi mai puternică după ce unitatea lor capturează un mic oraş german unde Wardaddy şi Norman întâlnesc o nemţoaică şi pe verişoara acesteia pe nume Emma.


Urmăreşte online filmul Fury – Furia: Eroi Anonimi 2014, cu subtitrare în Română.

April, 1945. As the Allies make their final push in the European Theatre, a battle-hardened army sergeant named Wardaddy commands a Sherman tank and his five-man crew on a deadly mission behind enemy lines. Out-numbered, out-gunned, and with a rookie soldier thrust into their platoon, Wardaddy and his men face overwhelming odds in their heroic attempts to strike at the heart of Nazi Germany.

Director:David Ayer

Writer:David Ayer

Stars:Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman

Nr. vizualizări: (7963)