Citeste descriere -  Dracula Untold 2014, online subtitrat

Categorie film:

Actiune, Drama, Filme 2014, Horror
Nr. vizualizari: 1.948 views

In cele din urma a aparut si prima versiune din mult asteptatul Dracula Untold 2014 care pot spune ca este unul din cele mai reusite filme de actiune pe anul acesta si acum il puteti viziona pe al nostru site de filme online HD .

Ne tot amintim cat de multe versiuni ale acestui renumit film horor am avut insa Dracula Untold 2014 online ne aduce in prim plan un alt fel de Vlad Tepes , mult mai stilat si cu capul pe umeri interpretat aici de Luke Evans care sincer nu aduce deloc cu un tiran si un vampir .
Totusi trebuie sa recunosc ca la capitolul efecte speciale in Dracula Untold 2014 online HD pur si simplu au sarit din barierile normal , transformarile in vampir si desfigurarea corpului de vampir în bătaia soarelui e, iarăşi un efect reuşit.
Cu toate ca exista foarte multe greseli de interpretare in Dracula Untold 2014 online HD 720p trebuie recunoscut faptul ca un astfel de film fantastic rar ai ocazia sa vezi .

Ca si voi am asteptat aceasta superba drama ceva timp si sincer nu m-am putut abtine sa nu vizionez aceasta superba realizare chiar daca momentna este o inregistrare camera si nici macar subtitrare in romana nu avem insa cum apare un bluray sigur v-a fi adus pe site .
Vizionare placuta tuturor si asteptam astfel de filme 2014 tot mai des care sa ne bucure si totodata sa ne tina legati in fata monitorului pentru a viziona finalul , ca intotdeauna astepta si parerile voastre despre Dracula Untold 2014 online HD 720p dar si despre minunatii actori care sunt din belsug in acest film .

Dracula Untold – Dracula: Povestea nespusă incepe cu Luke Evans (Fast & Furious 6, Immortals) joaca in Dracula nespus, povestea de origine a omului care a devenit Dracula. Gary Shore direcționează și Michael De Luca produce epicul de acțiune-aventură care are ca co-staruri pe Sarah Gadon, Dominic Cooper, și Diarmaid Murtagh.

Dracula Untold Official Trailer 2014 + Trailer Review – Luke Evans : Beyond The Trailer

 

Dracula Untold 2014, online subtitrat

Server 1

Server 2

Trailer

Server 1

Server 2

Server 3

Server 1 Partea 1

Partea 2

Server 2 Partea 1

Partea 2
Istoria României are parte de o nouă cosmetizare din partea Hollywood-ului cu Dracula Untold, care spune povestea lui Vlad Ţepeş explorând evenimentele tragice ce au dus la transformarea sa în “cel mai faimos vampir din toate timpurile”. Povestea începe când Vlad (Luke Evans) era încă muritor şi descrie relaţia turbulentă a familiei domnitorului cu violentul şi lacomul sultan Mehmet (Dominic Cooper). Pentru a-şi salva ţara şi familia, Vlad şi-a vândut sufletul diavolului, ne învaţă filmul regizat de Gary Shore.

Dracula Untold (2014) Plot: At the turn of the century, the young lord Vlad and his family live a peaceful life ruling over their small kingdom, but when a Turk warlord demands from Vlad a thousand boys and his son to create an army Vlad seeks a terrible power that will allow him to protect his kingdom and family from the Turks at a terrible cost.

Istoria României are parte de o nouă cosmetizare din partea Hollywood-ului cu Dracula Untold, care spune povestea lui Vlad Ţepeş explorând evenimentele tragice ce au dus la transformarea sa în „cel mai faimos vampir din toate timpurile”. Povestea începe când Vlad (Luke Evans) era încă muritor şi descrie relaţia turbulentă a familiei domnitorului cu violentul şi lacomul sultan Mehmet (Dominic Cooper). Pentru a-şi salva ţara şi familia, Vlad şi-a vândut sufletul diavolului, ne învaţă filmul regizat de Gary Shore.

Nr. vizualizări: (1948)