Citeste descriere -  Agentul 007, Spectre (2015), film online subtitrat

Categorie film:

Actiune, Aventura, Filme 2015, Thriller
Nr. vizualizari: 2.669 views
Agentul 007, Spectre (2015), film online subtitrat

Agentul 007, Spectre (2015), film online subtitrat

Un mesaj criptic din trecutul lui Bond il trimite într-o misiune in Mexico City si in cele din urma la Roma, unde o intalneste pe Lucia Sciarra, frumoasa văduva a unui criminal infam. Bond infiltrează o întâlnire secretă și descoperă existența organizației sinistra cunoscut sub numele de SPECTRE. Între timp, în Londra, noul șef al Centrului pentru securitate națională, pune la îndoială acțiunile lui Bond și contestă relevanța MI6, condusa de M. Bond .
Filmul de actiune

     Spectre online subtitrat

in romana incepe cu un mesaj criptic din trecutul lui Bond care îl trimite pe un traseu pentru a descoperi o organizație sinistru. În timp ce trebuie sa lupte cu forțele politice pentru a menține serviciul secret în viață, Bond se intoarce înapoi in straturile de înșelăciune pentru a dezvălui adevărul din spatele teribil SPECTRE.

Vizionează filmul Spectre 2015 online subtitrat HD în romana

, un film 2015 de actiune suspans regizat de Sam Mendes. Într-o misiune în Mexic, ordonată neoficial de către fostul M, James Bond ucide doi oameni ce plănuiau să arunce în aer un stadion; clădirea în care se află aceștia explodează și se prăbușește. Bond începe să-l urmărească pe Marco Sciarra, care a supraviețuit exploziei și, într-o încercare de scăpare, se urcă la bordul unui elicopter. Bond îl urmărește și, la sfârșitul luptei rezultate, îi aruncă din elicopter atât pe Sciarra, cât și pe pilot, furându-i, în acest fel, inelul lui Sciarra în formă de caracatiță. După ce se întoarce la Londra, Bond este scos din munca de pe teren pe termen scurt de către actualul M, care se află într-o luptă pentru putere cu C, șeful organizației secrete, care constă din unirea sectoarelor MI5 și MI6. C dorește și să creeze tratatul co-operațional de informație “Nine Eyes” între nouă țări, și să închidă secțiunea ’00’ în acest proces..Bond se chinuie să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele SPECTRE.

007 Spectre Official Trailer #2 (2015) Daniel Craig James Bond Movie HD

 

 

Agentul 007, Spectre (2015), film online subtitrat

Agentul 007, Spectre (2015), film online subtitrat

 

Spectre online subtitrat Hd Celebrul James Bond (reprezentat de actorul Daniel Craig) revine pe marile ecrane într-un nou film de acțiune, aventură și thriller, Spectre, ce va fi lansat în 6 noiembrie 2015. Un mesaj venit din trecutul lui Bond îi arată acestuia o cale prin care faimosul agent 007 descoperă o organizație secretă și în acelați timp sinistră. M încearcă din răsputeri să se confrunte cu forțele politice pentru a ține serviciile secrete în viață, dar Bond face tot posibilul să scoată adevărul la iveală, să distrugă toate mușamalizările și să descopere ce se ascunde cu-adevărat în spatele organizației SPECTRE

A cryptic message from Bond’s past sends him on a trail to uncover a sinister organization. While M battles political forces to keep the secret service alive, Bond peels back the layers of deceit to reveal the terrible truth behind SPECTRE.

Director:Sam Mendes
Writers:John Logan (screenplay), Neal Purvis (screenplay)
Stars:Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux 

Nr. vizualizări: (2669)