Citeste descriere -  300 : Ascensiunea unui Imperiu 2014 , Online Subtitrat. 300: Rise of an Empire 2014

Nr. vizualizari: 4.912 views

In anul 480 i.Ch, trupele ateniene trebuie sa faca fata atacurilor Imperiului Persan. O mare batalie se pregateste. Nu departe de Atena, la cativa kilometri distanta, Marathon este unul din singurlele locuri in care atenienii se mai pot refugia. Persanii sunt numerosi, mult mai numerosi decat atenienii, iar Xerxes consolideaza puterea imperiului persan. Atenienii trebuie sa se alieze cu Spartanii pentru a castiga batalia dar si pentru a-si apara independenta.

 

300: Rise of an Empire 2014 (300: Ascensiunea unui imperiu), film online subtitrat în Română.

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! Regina Gorgo (Lena Headey), le spune oamenilor săi despre Bătălia de la Maraton în care Regele Darius al Persiei (Yigal Naor) a fost ucis de Generalul Temistocle al Atenei (Sullivan Stapleton). Băiatul lui Darius, Xerxes (Rodrigo Santoro), martor la moartea tatălui său, este sfătuit de acesta să nu continue războiul deoarece „doar zeii ar putea să-i învingă pe greci”. Comandantul naval al lui Darius, Artemisia (Eva Green), susţine că ultimele cuvinte ale sale au fost, de fapt, o provocare la adresa lui Xerxes şi îl trimite într-o călătorie prin deşert. La sfârşitul călătoriei, şi revenit în Persia, Xerxes declară război Greciei!

Pe măsură ce armata lui Xerxes mărşăluiesc spre Termopile, Temistocle se întâlneşte cu consiliul şi îi convinge să-i ofere o flotă pentru a-i întâmpina pe persani pe mare.Temistocle merge apoi spre Sparta pentru a-i cere ajutor Regelui Leonidas, dar este informat de către Dilios (David Wenham) că Leonidas se consultă cu Oracolul, iar Gorgo ezită să se alieze cu grecii. Temistocle îşi conduce armata, care-i include şi pe Scyllas (Callan Mulvey), fiul acestuia, Calisto (Jack O’Connell), şi mâna sa dreaptă, Aesyklos (Hans Matheson), către Marea Egee. Ei ajung cu corăbiile în apropierea celor persane şi le atacă, măcelărind câţiva soldaţi înainte de-a se retrage.

În ziua următoare, grecii forţează una dintre corăbiile persane să între într-un spaţiu strâmt şi rămâne blocată acolo, iar ei atacă celelalte corăbii, ucigând şi mai mulţi soldaţi persani. Impresionată de abilităţile lui Temistocle, Artemisia cere ca acesta să fie adus pe corabia ei, oferindu-i un loc în armată sa, dar el refuză şi o face pe Artemisia să jure răzbunare, iar războiul continuă să se desfășoare.

 

 

300: Rise of an Empire Trailer 2013 Official Teaser – 2014 Movie [HD]

Nr. vizualizări: (4912)