Citeste descriere -  22 Jump Street 2014, online subtitrat

Nr. vizualizari: 5.648 views

Regizat de Phil Lord si Christopher Miller,22 Jump Street – O altă adresă de pomină 2014 este un film produs si interpretat de Jonah Hill si Channing Tatum, si scris de Michael Bacall, Oren Uziel, si Rodney Rothman. Este sequel la filmul 2012 21 Jump Street, bazat pe serialul de televiziune cu acelasi nume.

Descriere :La doi ani după succesul lor în cadrul programului Jump Street, Morton Schmidt si Greg Jenko sunt din nou pe strazi sa alunge traficansii de droguri. Ei au crezut ca daca vor merge la un colegiu real,le-ar fi de ajutor sa vaneze criminalii. Cu toate acestea, inopinat, ei au fost atribuiti la o universitate on-line, doar în căutarea de cuvinte cheie si fraze în timpul prelegerilor online, care nu le-ar putea da nici o indicasie cu privire la orice infracsiune ilegala care se întâmplă în jurul orasului. În cele din urmă, au dat peste întâlnirea si locasia unei alte puternice bande de traficanti în docuri. Dupa ce au esuat în urmărirea unui grup de dealeri condusi de evazivul Ghost, sefu adjunct Hardy ai pune pe cei doi înapoi la programul de a lucra pentru căpitanul Dickson acum situat peste drum de 22 Jump Street. Misiunea lor este de a merge sub acoperire ca studensi si a localiza furnizorul de un drguri cunoscut sub numele de „WHYPHY”, care a ucis un elev fotografiindu-l in timp ce cumpera in campus.

După ce s-au chinuit ( de două ori ) să-şi croiască drumul prin liceu, pe ofiţerii Schmidt (Jonah Hill) şi Jenko (Channing Tatum) îi aşteapta alte încercări grozave, pentru că acum vor trebui să lucreze sub acoperire într-un colegiu local. Dar atunci când Jenko îşi întâlneşte sufletul pereche în echipa de atletism, iar Schmidt reuşeşte să se infiltreze în boema artistică a facultăţii, parteneriatul lor începe să scârţâie. Acum, nu trebuie să rezolve doar un caz, ci trebuie să vadă dacă reuşesc să construiască între ei o relaţie matură. Dacă aceşti doi adolescenţi “bătrâni” vor putea să evolueze transformându-se în bărbaţi adevăraţi, atunci colegiul ar putea fi cel mai bun lucru care li se întâmplă.

(O alta adresa de pomina) Dupa terminarea problemelor din liceu, 2 politisti, Jenko impreuna cu Schmidt acum tin piept probelor colegiului pentru a dezvalui cine este persoana dintre studenti care umbla cu droguri. Vitejii o sa intampine intamplari mult mai mari decat pana acum, în luptă pentru popularitate din frăţiile studenţeşti, vânând în acelaşi timp indicii pentru a-şi duce misiunea la bun sfârşit. Dave Franco revine în distribuţie, iar pe afişul filmului apare şi Brad Pitt.

Dupa ce au reusit sa treaca cu bine prin liceu (de doua ori), pe ofiterii Schmidt (Jonah Hill) si Jenko (Channing Tatum) ii asteapta niste schimbari mari, fiind trimisi sa lucreze sub acoperire la un colegiu local. Cand Jenko intalneste in echipa de fotbal american un tip care este exact ca si el si Schmidt se infiltreaza intre iubitorii de arta, cei doi incep sa isi puna parteneriatul sub semne de intrebare. Acum, pe langa faptul ca trebuie sa rezolve cazul, ei trebuie sa isi dea seama daca intre ei mai poate fi vorba de o relatie matura de prietenie. Daca acesti doi adolescenti batrani pot sa se transforme din boboci in barbati in toata firea, colegiul ar putea fi cel mai bun lucru care li s-a intamplat vreodata.

22 Jump Street 2014 (O altă adresă de pomină), film online HD, subtitrat în Română.

După succesul pe care l-au avut cu programul 21 Jump Street, Schmidt (Jonah Hill) şi Jenko (Channing Tatum) se află din nou pe străzi pentru a urmări narcomani. Cu toate astea, după ce eşuează în urmărirea unui grup de traficanţi de droguri condus de Ghost (Peter Stormare), Şeful Adjunct Hardy (Nick Offerman) îi introduce pe cei doi înapoi în program pentru a lucra pentru Căpitanul Dickson (Ice Cube) – aflat acum vis-a-vis, pe 22 Jump Street. Misiunea lor este de-a merge sub acoperire într-o facultate pentru a depista furnizorul unui drog cunoscut drept „WHYPHY” (WIFI) care a ucis un student ce a fost filmat cumpărându-l din campus.

La facultate, Jenko se împrieteneşte rapid cu doi sportivi pe nume Zook (Wyatt Russell) şi Rooster (Jimmy Tatro), cel din urmă fiind şi principalul suspect al investigaţiei lor. Între timp, Schmidt primeşte atenţia unei studente de artă, Maya (Amber Stevens), după ce mimează interesul faţă de poezie. Cei doi se culcă împreună, spre nemulţumirea colegei de cameră a lui Maya, Mercedes (Jillian Bell), şi apoi descoperă că este fiica unui om foarte important. În ciuda acestei aventuri, Maya îi spune să nu o ia prea în serios, astfel că el începe să se simtă puţin lăsat pe dinafară, deoarece Jenko se împrieteneşte tot mai mult cu Zook, care-l încurajează să se înscrie în echipa de fotbal.

Schmidt şi Jenko îi vizitează la puşcărie pe Mr. Walters (Rob Riggle) şi Eric (Dave Franco) pentru a le cere sfaturi în legătură cu furnizorul drogului respectiv. Walters observă un indiciu în pozele pe care i le oferă şi le spune că dacă descoperă acel lucru, atunci vor descoperi şi furnizorul. Cei doi sunt invitaţi ulterior să se alăture fraternităţii condusă de sportivi, dar Schmidt refuză, accentuând astfel tensiunea dintre el şi Jenko.

22 JUMP STREET Trailer (2014)


Urmăreşte online filmul 22 Jump Street 2014 (O altă adresă de pomină), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 

 

After making their way through high school (twice), big changes are in store for officers Schmidt and Jenko when they go deep undercover at a local college.

Directors:

Phil Lord, Christopher Miller

Writers:

Michael Bacall (screenplay), Oren Uziel (screenplay), 5 more credits »

Stars:

Channing Tatum, Jonah Hill, Ice Cube

Nr. vizualizări: (5648)